Fortnite

Órákon át játszhatatlan volt Tilted és Retail Row – Az Epic Games javította a hibát

metabro - 5 éve

Lehalt két város is a játékban, az Epic azonnal nekiesett a javításnak.

Egyre többször kerül elő a világhálón mostanában az a pletyka, miszerint Tilted Towers és Retail Row egy hatalmas vulkánkitörés áldozatává fog válni hamarosan.

Már a forrásfájlok között is találni olyan modelleket a két városról, ami azt sejteti, hogy egy hatalmas lávaszőnyeg fogja borítani mindkét helyszínt, az épületek pedig komoly károkat fognak szenvedni, legtöbbjük például teljesen az enyészeté fog válni.

A mai nap viszont nem volt valami rendben a két várossal,a textúráik nemes egyszerűséggel nem töltöttek be, sokan azt hitték, hogy az esemény előkészületeiben adták meg magukat a települések. Végül kiderült, hogy erről szó sincs, a játékfájlok fáradtak meg, emiatt roncsolódtak a textúrák minőségei, már-már játszhatatlan szintig.

A hiba az összes platformot érintette, így valószínűsíthetően egy központi problémáról beszélünk. Több órán keresztül nyüstölték a fájlokat a fejlesztők, míg végül 7 órányi munka után sikerült kijavítani a hibát és helyrepakolni a textúráit Tilted Towers-nek és Retail Row-nak.

Érdekes egybeesés, hogy éppen az a két város nyekkent meg, amelyeket hamarosan rendesen átdolgoz a kiadó. Kíváncsian várjuk mit hoz majd a vulkános esemény és utána a kilencedik szezon!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva