Fortnite

Siphon és nyújtott képernyő: Végre mindenre válaszolt az Epic Games!

metabro - 5 éve

Nem mindenki fog örülni.

Az Epic Games hosszú várakozás után végre válaszolt az utóbbi idők két legfontosabb Fortnite-os kérdésére. Visszatérhet-e valaha a siphon funkció a rendes játékmódokba, illetve kapunk-e a jövőben opciót a FOV állítására. 

Siphon és nyersanyag változások

A v7.40-es frissítéssel kerültek be az általános játékmódokba a korábban csak Pop-up Cup eseményeken tapasztalható körülmények. Ölés utáni HP/pajzs jutalom, illetve az 500/500/500-as material korlátozás és a gyorsabb farmolás lehetősége. Az Epic Games a v8.20-as frissítésben megszabadult ezektől és egészen tegnapig kellett várni az indokra. Elmondásuk alapján az elején látszólag mindenki élvezte a dolgot, ám később nem várt következményeket monitoroztak a cégnél. A felhasználók nagy része egyre frusztráltabbá vált, úgy érezték még kevesebb esélyük van így a jobb játékosok ellen. A legjobb 10%-ba tartozó játékosok imádták ezeket a körülményeket, de a maradék 90% egyre kevesebbet játszott. Így kijelenthetjük, hogy valószínűleg sosem látjuk újra ezeket a változásokat a normál játékmódokba.

Nyújtott képernyő és FOV

Rengeteg felhasználó javasolta az Epic Games-nek, hogy biztosítsanak opciót a FOV (látótér) állítására, miután kivették a nyújtott képernyő lehetőségét. A blogposztban elhangzott dolgok alapján itt sem számíthatunk "visszalépésre". Az Epic Games szerint a nyújtott és torzított képernyő csorbította a Fortnite élvezeti/szórakoztató értékét nem csak a játékos, hanem akár a nézők számára is, még. Azt is kiemelték, hogy próbálják elkerülni az olyan beállítási lehetőségeket melyek jelentős játékbeli előnyöket adnak a használóik javára. Elmondásuk szerint ajelenlegi, 80-as FOV több szempont figyelembevételével lett megállapítva (teljesítmény, játékélmény, motion sickness minimalizálása stb.) Szinte biztosak lehetünk abban, hogy itt is minden marad a "régiben", ne várjunk sem FOV slidert, sem pedig nyújtott képernyős lehetőséget.

A teljes blogposztot IDE kattintva érheted el. 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva