League of Legends

Így változott Faker, a LoL legsikeresebb profijának játékstílusa az évek során

metabro - 5 éve

Pár perc alatt végigkövethetjük Faker teljes karrierjét egy lelkes rajongó munkájának köszönhetően.

Faker bombaként robbant be 2013-ban az LCK szcénába, azóta pedig az egyik, ha nem a legmeghatározóbb alakja a profi League of Legends-nek. Karrierje során már három világbajnokságot is nyert, ezzel egyértelműen a legsikeresebb játékossá vált, s mindezek mellett ő az a profi is, aki a legtöbb pénzdíjat gyűjtötte össze a versenyekből az évek során.

A tavalyi évben nem ment túl jól a szekér Fakernek és az SKT-nek, ám sikerült újraépíteniük a csapatot és az idei évben újból tavaszi bajnokként startoltak, így tovább bővítheti hamarosan a koreai profi a trófeagyűjteményét az MSI-on.

Afelől nincs kétség, hogy kiváló kapitány és meghatározó játékos, ám érdemes megfigyelni, hogy a játékstílusa vele együtt változott. A karrierje elején sokkal több carry típusú, néző szórakoztató karaktert játszott, ám mostanában már inkább a biztosra megy és sokkal inkább a csapata hasznára választ hősöket.

Így lett karrierjének három legsikeresebb hőse Orianna, Azir és Ryze.

Manapság egyre felkapottabbak a statisztika videók, így nem meglepő, hogy végül Faker is kapott egy exkluzív kiadást. A videóban 2013-tól 2019-ig minden fontosabb karakterstatisztikát feltüntettek, ami releváns a játékos karrierjét illetően. Látható, hogy hányszor választotta az adott hőst, valamint az is, hogy azzal milyen sikereket ért el a játékon belül.

Az MSI-on kiderül, hogy milyen mértében változnak a videóban látható adatok.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva