Fortnite

Megérkezett az új Beastmode Wrap Bundle! – Természetesen az Outfit is újból elérhető

metabro - 5 éve

Igazi ár-érték dömping érkezett a mai napi Item Shop ciklussal.

A Wrapek megjelenésével teljes mértékben megreformálta a napi Item Shop ciklusokat az Epic Games. Szinte alig találni már olyan napot, amikor csak és kizárólag olyan ajánlatokkal lát el minket a kiadó, amiket már egyszer megvásárolhattunk, s nincs közöttük semmi újdonság.

A mai napi Item Shop ajánlat is pontosan ilyen, vannak régi visszatérők, újból megvásárolható a játék egyik legkiválóbb skinje, ha az ár-érték arány nézzük, valamint egy kis újdonság is belefért a formulába, éppen az említett kiemelkedő értékkel rendelkező Beastmode skinhez érkezett egy Wrap Bundle.

Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy ilyen jellegű tartalomra számítottam, amikor éppen nagyban dübörög a Marvel-láz és tökéletesen tudjuk, hogy hamarosan a nyakunkba kéne szakadnia a Guardians of the Galaxy-ből jól ismert Star-Lord skinnek, de talán csak én siettetném túlzottan ezt a vonalat és az Epic Games akciói többeknek örömet okoznak.

Mert hát bőven van miért odafigyelni a Beastmode tartalmakra, az új Wrap Bundle ugyanis 600 V-Bucks ellenében egyből 4 csomagolást szolgáltat a vásárlóknak, vagyis ha megnézzük, hogy eddig 300 V-Bucks-ért egy darab skint kaptak a vásárlók, akkor ordít erről az ajánlatról, hogy kettőt fizet négyet vihet akció van az Epic háza táján.

Ennél már tényleg csak maga a Beastmode Outfit a jobb vétel, ebben az esetben ugyanis 1500 V-Bucks-ért egyből 4 skint kapnak a játékosok, ráadásul még táskák is járnak hozzájuk! Ugyan ez a helyzet egyébként a szett többi tartalmával, a Pickaxe (1200 V-Bucks) és a Glider (800 V-Bucks) is szintén több verzióval érkezik.

A bestiák tehát újból ellepték az Item Shopot, ám mi ennek kifejezetten örülünk, sőt, reméljük, hogy a közeljövőben egyre több ilyen jellegű "több kiadásos" tartalmat vásárolhatunk majd meg, elvégre ezekért annyira nem fájó több ezer forintot kiadni, hiszen azt érezzük, hogy tényleg kapunk valamit a pénzünkért cserébe.

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva