League of Legends

Kétszer tud Q-zni Yasuo egymás után egy bugnak köszönhetően

metabro - 5 éve

Ez az iskolapéldája annak, amikor egy bug erősebbé tesz egy karaktert.

A League of Legends közösség Yasuo játékosai meglehetősen furcsán mozogtak és harcoltak mostanában, a dolog hátterében pedig mint kiderült, egy bug áll.

A játékhiba lehetővé teszi Yasuo számára, hogy az E-Q kombó után egyből használni tudjon egy Q-t, lényegében töltési idő nélkül. Az előidézésének mozdulatsora egészen furcsán néz ki kívülről, de végeredményben kifizetődő.

A szóban forgó bugot nem egyszerű előidézni, de minél többet gyakorolja az ember, annál könnyebben és folyamatosabban fog menni idővel.

A dupla Q bug előidézésének folyamata:

Először is, használnunk kell az E (Sweeping Blade) képességünk egy ellenséges egységen. Közben az F1, F2, F3, F4 billentyűk bármelyikével rá kell rántani a kameranézetünket az egyik csapattársunkra. Amint a kamera elvándorolt rólunk, használnunk kell a Q (Steel Tempest) képességet.

Ha ezt sikerrel abszolváltuk és visszaugrunk a karakterünkre, látnunk kell, hogy a Q töltési ideje eltűnt és újból használhatjuk a Steel Tempestet. Ha a mesterévé válik egy Yasuo játékos ennek a technikának, szinte lehetetlen vele trade-elni, ráadásul a Q-t is sokkal gyorsabban tudjuk vele halmozni, hogy felkészítsük a hurrikánra.

Összességében nem tanácsoljuk az ilyen jellegű bugok használatát, a folyamatot is csak azért írtuk le, hogy ha esetlegesen beleszaladnátok egy furcsán mozgó Yasuo-ba a napokban, akkor tudjátok miért csinálja azt amit. Valamint, hogy jelenteni tudjátok a Riot Games-nek a hibát, ezzel felgyorsítva annak javítását!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva