Fortnite

Megérkezett az Inferno Bundle! – Kihívások, V-Bucks és exkluzív Wrap is jár a szetthez

metabro - 5 éve

Végre mi is lecsaphatunk a Fortnite legújabb kozmetikai csomagjára.

Hetek óta tudjuk, hogy készül valami nagy dobásra az Epic Games, ám úgy tűnik, hogy végre meg is érkezik az, amit már egy ideje teaselnek.

Az Inferno Bundle különböző darabkái már frissítések óta ott motoszkálnak a forrásfájlok között, de a helyzet az, hogy már annyi ideje húzta a kiadó a megjelenést, hogy többen már el is felejtették, hogy hamarosan érkezni fog.

Egészen a múlthétig kellett várni egy konkrét leakre, amikor is kiderült, a japán régióban már reklámozzák a csomagot. Ez azt jelentette, hogy napokon belül nálunk, Európában is élesednie kell a szettnek.

Végül egy kicsivel többet kellett rá várni, mint szerettük volna, de végre úgy tűnik, hogy hozzánk is eljut az Inferno Bundle!

Az éjjeli órákban élesedett a Bundle az új-zélandi térségben, sőt mi több, reggel már a mobilkészülékeken is elérhető volt már az új szett.

Az Inferno Challenge Pack nemcsak kozmetikai tartalmakkal fogja elkápráztatni a vásárlókat, hanem le is köti őket egy ideig, ugyanis bizonyos elemeit a csomagnak csak egy sor feladat teljesítése után kapják majd csak meg a játékosok.

A pakkot a Store menüpont alatt kell majd keresni, remélhetőleg az esti órákban már az összes platformon éles lesz. Csak és kizárólag pénzért lehet majd megvásárolni (20 euró), amiért Outfitet, Pickaxe-et, Wrap-et és 1000 V-Bucks-ot kapnak majd azok, akik úgy döntenek, kiborítják a pénztárcájuk tartalmát az Epic asztalára.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva