Apex Legends

Gyengélkedik az Apex Legends – Egy bug miatt a levegőben ragadhatnak a csapatok

metabro - 5 éve

Az egyik nagy erénye a játéknak a stabilitás, ám még az Apex sem hibátlan.

Amikor megjelent az Apex Legends, az egyik legstabilabb Battle Royale cím volt a piacon. Ám ahogyan telik az idő, szépen lassan annál inkább megadja magát a játék, a bugok, glitchek és egyéb játékhibák száma egyre csak nő.

Ugyan a legtöbb ilyen hiba nem meghatározó, van egy-két olyan, ami képes megnehezíteni a játékosok számára a játékot. Ilyen például az egyik legújabb őrülete a játéknak, az a bug, aminek okán a csapatok felragadnak az égben 10-15 másodperc erejéig a menetek elején. Ez úgy ahogy van képes elrontani egy ugrást, pozíciót és értékes tárgyakat bukhatnak az érintett játékosok.

A kellemetlen hibát egy Reddit felhasználó, SimpleBeings jelentette a játék "hivatalos" fórumán, aki megdöbbenve tapasztalta, hogy csapatával a gépből való kiugrás után néhány másodperc erejéig felragadtak az égbe.

A hibát legalább három teljes csapattal lehet előidézni, sajnálatos módon jelenleg mindehhez elég annyi, hogy az érintett csapatok egy időben ugorjanak ki, ekkor a játék összerogy és a játékosok nem zuhannak tovább.

Ilyenkor történetesen összegabalyodnak a játékosok, a kliensnek pedig kell 10-15 másodperc, míg szétkapja őket, hogy utána zökkenőmentesen zuhanhassanak tovább és elkezdődhessen a játék.

A pontos okát a hibának sajnos még nem tudni, sokan a timer állását is a hiba forrásának tartják. Egy biztos, itt a megszokottnál sokkal komplikáltabb keverék végeredménye a szóban forgó bug.

Reméljük a Respawn hamarosan orvosolja a hibát!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva