Apex Legends

Hivatalos: Biztosan érkeznek új játékmódok az Apex-be!

metabro - 5 éve

Hamarosan bővülhet az Apex Legends.

Az Apex Legends bombaként robbant be a köztudatba februárban, s egy rövidebb ideig rendesen meg is rengette a videojáték piacot. A Twitch megtekintések egy pillanat alatt az égbe szöktek, egyértelműen a legdivatosabb játékká vált a Respawn lövöldéje. Majd a hype szépen lassan lecsengett, a játékosszám és a megtekintések pedig drasztikusan csökkenni kezdtek.

Mindezek oka feltehetően az "anyaghiány", vagyis manapság már ahhoz vannak szokva a játékosok, hogy heti rendszerességgel frissülnek a kedvelt játékaik, ennek ellenére az Apex a megjelenése óta még csak egy komolyabb frissítést tud felmutatni, amiben egy új hős és egy megosztó Battle Pass érkezett.

A legutóbbi Redditen tartott "Kérdezz-Felelek" során nem meglepően előkerült az a kérdés, hogy ugyan számíthatunk-e hamarosan valamilyen fajta játékmód bővítésre a jövőben. A Respawn közösségi menedzsere rövid, ám igazán jól csengő választ adott a kérdésre:

"A rövid válasz: Igen(, várhatók új módok). Ez minden, amit most mondhatok!"

A kérdésben felmerült több játékmód fajta is, így azt nem tudni, hogy pontosan mit tervez a Respawn, viszont az biztos, hogy valami készül. Mi elsősorban örülnénk egy duó, esetleg szóló lehetőségnek, de a megszellőztetett Deathmatch és Split Queue (az agresszívan játszó játékosok együtt, a defenzíven játszó játékosok szintén együtt) ötlet is egészen jól hangzik így elsőre.

Szinte biztos, hogy egy ilyen jellegű újítás újra visszadobná az Apexet a divatos játékok listájának felső harmadába, elvégre maga a játék se nem lett rosszabb, de nem lett kevesebb, szimplán csak még mindig ugyan olyan, mint a megjelenéskor, ez pedig ma már untatja a közösséget.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva