Apex Legends

Többet rontott az 1.08, mint használt – PC-n, PS4-en és Xbox One-on is lehalt az Apex Legends

metabro - 5 éve

A fejlesztők már felfigyeltek a hibára, dolgoznak a javításon.

Az Apex közösség mindig nagyon örül annak, ha érkezik egy frissítés a játékba, elvégre mostanában fel-felbukkannak olyan hibák, amiket a játékélmény fenntartása érdekében javítani kell. Valamint még mindig a tartalomhiány a legnagyobb gyengesége a címnek, ezt pedig szintén különböző frissítésekkel lehet orvosolni.

Ám akkor nagy a baj, ha az új frissítés több bajt okoz, mint amennyit egyébként megjavít. Az 1.08-as frissítés megjelenése után például PlayStation 4-en közel játszhatatlanná vált a játék, folyamatosan lefagyott a játékosoknak, vagy kidobálta őket a rendszer. A fagyások pedig a legkellemetlenebb helyzetben érkeztek, többnyire akkor adta meg magát a játék, amikor a játékosok éppen ugrottak a pálya irányába, hogy elkezdjék a kört. Akiknek befagyott a rendszer, azok egyértelműen hátrányból indultak, elvégre a többiek már egy ideje lootoltak, amikor a befagyott játékosok nagy nehezen játéklehetőséget kaptak.

A befagyott Squad Screen – Lifeline modellje meg se jelenik

Sajnos ez nem minden, az egyik komolyabb hiba középpontjába a játék egyik, ha nem a legkedveltebb karaktere került, a játék ugyanis akkor is összeomlott, ha valaki Lifeline-t választott. Ez a probléma ráadásul kihatással volt a környező játékosokra is, nemcsak a Lifeline-t irányító játékos "szívta meg", hanem azok is, akik mellé csatlakoztak, ebben az esetben mindhárom játékos rendszer összeomlásokra számíthatott.

Arról nem is beszélve, hogy az 1.1.1-es frissítés után zuhant a nyakunkba az 1.08-as mini frissítés, így valószínűleg valami nagyobb dolog van készülőben, mint mi azt elsőre gondolnánk. Többen felfigyeltek erre a nagyobb fórumokon, eddig a legkompetensebb teória egy rollback lehetőségét vázolta fel, könnyen lehet, hogy a Respawn ezúttal szándékosan "butította" vissza a játékot, hogy mindezeknél jóval komolyabb hibákat javítson. Persze mindez előzetes kommunikáció hiányában meglehetősen kellemetlen lett önmagában is

A kiadó már jelezte, felfigyeltek az 1.08 okozta problémákra és már dolgoznak a javításon!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva