Fifa

Nem kíméli a pénztárcánk az EA – A TOTS mellé megérkezett öt új MOTM lap!

metabro - 5 éve

Megjöttek a futballtörténelem legőrültebb BL fordulójának hősei.

Ha az alapján határozzuk meg egy bajnokság erejét, hogy hány csapatot tudnak elit pozícióban a kiemelt európai kupákban, akkor bizony jelenleg a Premier League a világ legerősebb és legstabilabb bajnoksága.

Sosem volt még olyan a futballtörténetben, hogy mind a Bajnokok Ligája, mind pedig az Európa Liga döntőjében csak és kizárólag angol csapatokat láthassunk.

Ezek közül egyértelműen az Európa Liga döntőt tudnánk "papírformának" nevezni, az elődöntők alapján azt kaptuk amire számítottunk, az Arsenal határozott játékkal jutott a döntőbe, míg a Chelsea menetelése itt a végére egészen döcögősre sikeredett, kizárólag tizenegyesekkel tudták átverekedni magukat a Frankfurton.

Viszont ami a Bajnokok Ligájában történt, az maga a csoda! Se a Tottenham, sem pedig a Liverpool nem állt továbbjutásra az elődöntő első fordulója után, ráadásul utóbbinak egy 3-0-ás hátrányt kellett ledolgoznia, le is írta Kloppékat mindenki a világon. Nem azért, mert lehetetlenség visszajönni ekkora hátrányból, hanem azért, mert az ellenfél egy Barcelona volt, akik ellen nem illik tudni visszajönni ekkora hátrányból.

Mindkét csapat hatalmasat küzdött, aminek a Bajnokok Ligája döntője lett a jutalma, a kiemelkedő játékosokat pedig speciális kártyákkal díjazta az EA Sports. Május 15-ig nyithatók a csomagokból az angolok hősei (azért még egy Huntelaar is belefért a szórásba):

Az EA-től kapott kártyák közül talán Origi és Huntelaar exkluzív lapjától nem futunk egyből a falnak, ám ez nem is baj, a "gyengébb" keretekbe is kellenek a húzónevek. Na meg ne feledkezzünk meg az eszmei értékről sem. Aubameyang és Lucas kártyája viszont biztosan sokak által vadászott lesz, előbbi a félelmetes tripla 90+ statjával nagy kedvence lesz a Premier League kerettel rendelkezőknek. Arról nem is beszélve, hogy mindezt ST pozícióban nyújtja, amit imádnak a játékosok.

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva