Overwatch

A legjobbtól a legrosszabbig: a Boston Uprising profija rangsorolta a hősök ultijait

metabro - 5 éve

Jöjjön az ultik tier listája!

Ma igencsak szokatlan vizekre evezünk, már ami a tier listákat illeti: megszokhattuk, hogy ilyeneket karakterek erőssége szempontjából készítenek, azonban a Boston Uprising profija, Jeffrey ‘Blasé’ Tsang másik oldalról közelítette meg a fogalmat.

Képtalálat a következőre: „Jeffrey ‘Blasé’ Tsang”

Készített egy tier listát, mely kizárólag az ultimate képességekre fókuszál. A lista nem veszi figyelembe azt, hogy melyik ulti hogyan kombózik a másikkal, hanem vákuumban vizsgálja őket. Íme:

Az abszolút legfelső S tierben Sombra EMP, Zarya Gravition Surge, Lúcio Sound Barrier és Zenyatta Transcendence képessége áll. Nem meglepő, elvégre közös jellemzőjük, hogy térben hatnak és emellé utility képességek: silence, immobilizálás, pajzs és gyógyítás a lista legtetején. 

Ezzel szemben a lista legalján csupa olyan képesség áll, ami nem csinál mást, "csak" sebez. Nyilvánvalóan ez is elég lehet, hisz a cél végül is ez, azonban ezek jó része kivédhető (például pajzzsal, vagy elbújással szimplán). 

Nyilvánvalóan tökéletesen reális képet nem ad a tier list, mert például Reaper vagy épp Hanzo egészen biztosan nem a legrosszabb ultikkal rendelkezik az esetben, ha mondjuk Zarya segít előkészíteni a dolgokat, azonban egy általános benyomást ad arról, hogy kiket érdemes fókuszálni akkor, ha sejtjük, hogy van ultija és jó helyzet adódik annak használatára. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva