Apex Legends

Shroud az új Apex Legends karakterről: ‘Utáltam Wattsonnal játszani’

metabro - 5 éve

Az ex-CSGO profi többször is aktív részese volt az Apex tesztelők körének. Az karakter viszont nem nyerte el a tetszését.

Folyamatosan az a kritika éri a Respawn Battle Royale címét, hogy nem érkezik elég tartalom a játékba. Ami végül is igaz, megjelenése óta alig változott a játék, a februári start után egyetlen új hős érkezett a játékba, valamint a frissítések is csak minimálisan érintették a játékmenetet. A Battle Pass, ami az első szezont kellett volna, hogy megalapozza, sajnos nagyon gyengére sikerült, nem is tudták megtartani a játékosbázis nagy részét.

Shroud, a Twitch egyik legnagyobb alakja többször is tesztelte már az Apex Legends-et a Respawnnál, az ő véleménye is formálta az Apex jelenlegi helyzetét. A játékkal összességében semmi probléma, látszik, hogy a játékmenetet és a mechanikákat rendesen átnyálazta a kiadó és igyekeztek a lehető legjobb shooter battle royale-t összedobni, ez a vonat tényleg a tartalmak hiánya miatt siklott ki.

S nagyon úgy tűnik, hogy a következő tartalomfrissítés sem fogja elhozni a kívánt hatást, az Apex Legends következő karaktere, (várhatóan) Wattson, például nem tudta lenyűgözni a híres streamert.

Legutóbbi közvetítése során egyik nézője kérdezte Shroudot, hogy mégis mi a véleménye a hamarosan érkező új karakterről. A streamer elmondta, egy kicsit sem élvezte a játékot a tesztelés során, épp olyan érzése volt a karakterrel kapcsolatban, mint Caustic-kal.

Nem ez az első eset, amikor Shroud lehúzta a közelgő karaktert, május elején nyilatkozta azt Wattsonról, hogy "nem lesz annyira jó, mint amilyen karakterre vágynak a játékosok".

Szerencsére mindez csak egy szubjektív vélemény, mi még bízunk abban, hogy a következő hős felpezsdíti az Apex Legends világát!

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva