Fifa

Jöhet a Hero Alaba? – Team of the Week 36 előrejelzés

metabro - 5 éve

Hamarosan jöhet a harminchatodik hét legjobb játékosaiból álló csapat.

Sajnálatos módon a harminchatodik játékhét már nem kap akkora közösségi figyelmet, mint az eddigiek, ugyanis most már több bajnokság is a végéhez ért, így a lehetséges játékosok halmaza is drasztikusan leszűkült. Ám aggodalomra semmi ok, erre a hétre is juthatnak kiváló játékosok, a Ligue 1, Bundesliga és Seria A például még delegálhat játékosokat a Team of the Week keretébe.

Persze ezeknek a bajnokságoknak még esedékes egy Team of the Season kerete is, így valószínűleg azok a játékosok, akik benne lennének a szezon csapatában, de ezen a héten is jól teljesítettek, ki fognak maradni, mert hamarosan egy igazán bivaly kék kártyával gazdagodhatnak.

A kapuba máris egy lassan világsztárnak számító kapust helyeztünk, Donnarumma, a Milan kiválósága villantotta meg tehetségét a hétvégén, tizenegyest fogott, valamint gól nélkül lehozta a mérkőzést.

A védelembe bekerült nálunk Alaba, a Bayern München játékosa, aki egy góllal és gólpasszal vette ki a részét a bajnoki trófeát érő három pontból. Lehetséges, hogy ezért a teljesítményéért Hero kártyát fog neki adni az EA. A Paris Saint-Germain fiatal védője, Kehrer is bizakodó lehet, ugyanis úgy lett a mérkőzés embere a csapata 4-0-s győzelme után, hogy egyetlen gólban sem volt benne. Ebből is látszik, hogy milyen keményen dolgozhatott a hétvégén.

A középpályára mindenképpen várunk egy Memphis Depay In-Form kártyát, a L'Équipe francia lap a hétvége legjobb értékelését neki adta, ráadásul két gólt is szerzett a Lyon ellen.

Egy újabb Hero kártya várományosa lett a hétvégén Seferovic, a svájci csatár a Benfica bajnoki győzelmébe tett bele két gólt, ezzel bebiztosítva a portugál csapat bajnoki címét.

Így néz ki a lehetséges TOTW 36 kezdőcsapat a FUTHead keretépítőjében:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva