Fifa

Jönnie kell a 99-es Messinek! – La Liga Team of the Season előrejelzés

metabro - 5 éve

Hamarosan érkezik a spanyol szupercsapat is.

Az év legizgalmasabb időszaka a Team of the Season, amikor hétről hétre érkezik a játékban található bajnokságok legjobb játékosaiból álló kerete. Az első szórás a közösségi csapat volt, majd érkezett a Premier League, melléjük pedig az angol alsóbb osztályok és az arab bajnokság legjobbjai is már a csomagokban landoltak. A héten is érkezik egy erős váltás, a játék egyik, ha nem a legjobban kedvelt bajnoksága, a spanyol La Liga szupercsapata lesz terítéken. Ez a liga tele van világsztárokkal, akik azért a szezon során is meglehetősen jól teljesítenek, így várhatóan a La Liga szórás elég erősre fog sikerülni. Már csak azért is, mert ebben a keretben szinte biztosan ott lesz a sokak által a világ, sőt a futballtörténelem legjobbjának tartott, Lionel Messi. Sajnálatos módon Ronaldo már nem színesíti a La Liga keretet, ám neki szintén bérelt helye van az idei TOTS-ban, csak őt a Seria A csapatában kell majd keresni.

Messi mellett természetesen bőven érkezik még kiemelkedő játékos, nagy valószínűséggel ott lesz a keretben az Atletico Madrid kapusa, Oblak, aki idén az egyik legjobb évét zárta, de a cserepadra várjuk még a Barcelona klasszisát, Ter Stegent is.

A védelem egyik legbiztosabb pillérét szintén az Atletiből várjuk, Godín személyében. Őt támogathatja majd Jordi Alba, Piqué, valamint Sergio Ramos a Real Madridból. Ez utóbbit inkább a neve fogja a szezon keretébe repíteni, nem játszott rosszul a 18/19-es szezonban, de voltak nála jobbak is véleményem szerint (Például Hermoso az Espanyolból).

A középpályáról már a bevezetőben beszéltünk, Lionel Messinek bérelt helye van a jobb szélső pozícióba, középre Busquets-et és Sarabia-t várom. Az EA nagy valószínűséggel be fogja még ide tuszkolni az aranylabdás Modricot is, ezzel már kilenc emberre dagasztva a keretet.

Az ékpáros nálam Benzema és Griezmann lenne, de várható ide még Stuani, Aspas, vagy éppen Suarez is.

A FUTHead a következő kezdőcsapatot várja a La Liga TOTS-ba:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva