Apex Legends

Jön a megváltás? – Már tudjuk mikor láthatunk bele először a Season 2-be

metabro - 5 éve

Most kell nagyot villantania a Respawnnak.

Sajnos hetek óta csak arról tudtunk beszámolni, hogy az Apex Legends folyamatosan veszíti a játékosokat, valamint hogy hónapok óta zuhanórepülésben van a játék bevétele is, s még csak esélyt sem látnak arra az elemzők, hogy ez hamarosan stagnálni fog. Minden egyes alkalommal elmondtuk a véleményünket a játék helyzetéről, amit egyébként összességében oszt az Apex közösség is, a Respawn lövöldéjének a legnagyobb hibája, hogy hiányoznak az érdekes tartalmak a játékból. A megjelenése óta egyetlen új Legend érkezett a játékba, egyetlen új fegyver színesítette azóta tovább a repertoárt és még csak egy Battle Pass érkezett, ami ráadásul még harmatgyenge is volt.

De úgy tűnik végre egy pozitív hírt is közölhetünk az Apex-ről, az EA bejelentette, az EA Play rendezvényen (meg utána) esélyt kapunk arra, hogy belelessünk a júniusban érkező Season 2 Battle Pass-be:

Ez egy mérföldkő lesz a játék életében, ugyanis félő, hogy ha ezt nem találja el nagyon a kiadó, a maradék játékosbázis is megcsappanhat. Az első szezon bérletében feloldható tartalmak többnyire azért nem elégítették ki a játékosokat, mert javarészt csak fegyver skineket tartalmazott, a karakterek oldalát lezavarták három elég béna első szintes megoldással. Valamint többen arra számítottak, hogy a századik szintre érkezik egy Heirloom skin valamelyik karakterhez, ám ezt se sikerült meglépnie a Respawnnak, így hát maradt Wraith az egyetlen Legend, akinek Heirloom szettje van, s a Battle Pass meg egy unalmas, repetitív csomag. A szintezése sem volt jól megoldva, minden egyes level ugyan annyi XP-ért volt feloldható, így a kisebb szinteken is ugyan annyira éles volt a grind érzés, mint a bérlet vége felé, ezzel unalmassá téve a fejlődést.

Ha a fent említett hibákat kiküszöböli a kiadó, új erőre kaphat az Apex Legends. Június8-án minden kiderül!

Ezt olvastad már? 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva