R6

Van akinek semmi sem jó: Dr DisRespect igazi noob módjára csapdára lépett, majd ragequittelt

metabro - 5 éve

A doki újabb játékon húzta fel magát.

Dr DisRespectet lehet szeretni, utálni, de az esetek nagy részében kivált valami érzelmet az emberekből: ezért is követik rengetegen. 

Ő időről időre vált egyik játékról a másikra: PUBG, Fortnite, Apex Legends, nemrég épp Rainbow Six Siege – mikor mi húzza fel épp a legkevésbé. 

Ezúttal az R6 esett bele ebbe a kategóriába – Doc meg egy Frost csapdába…vicces és egyben szomorú jelenet következik:

Operátora Ash volt, akivel amúgy is szeretnek az emberek rush-olni – igen ám, de körül kéne nézni…nos a doki nem tette meg, belelépett Frost csapdájába, amit viszonylag rezignáltan vett tudomásul (már az ő stílusához képest), de szinte azonnal jött a ragequit. 

"Lövöldözős játékot játszok. Ez, ami történt egyből arra késztet, hogy kilépjek: nem érdekel, ennyi volt. Az igazi játékosok nem akarnak ilyen hülyeségekkel foglalkozni: ez itt egy igazi baromság, én mondom nektek."

Képtalálat a következőre: „rainbow six siege frost”

Nos, ha valóban így gondolja a doki, akkor borzasztóan eltévedt és rossz helyen jár…az R6 szépségét pont az adja, hogy nem futkározhatsz őrült módjára: ha semmit nem tudsz a játékról, akkor halálra vagy ítélve – és ez így van jól. 

Vicces, és tanulságos jelenet: az ilyen pillanatok emlékeztetik az R6 rajongót arra, hogy függetlenül a Ubisoft minden baromságától, ez tényleg egy egyedi, taktikai lövöldözős játék mindmáig. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva