R6

Buffnak indult, nerf lett belőle: Vigil és Caveira képessége is változott tesztszerveren

metabro - 5 éve

Mutatjuk a változtatásokat!

Javában megy az Operation Phantom Sights tesztelése a tesztszervereken: kisebb változtatásokat már eszközölt is a Ubisoft az elmúlt időszakban, most erről fogunk nektek beszámolni! 

Vigil és Caveira

Mivel Nökk ki és be tudja kapcsolni azonnal a gadgetjét, ezért megváltoztatták Vigil és Caveira képességének használatát is: hasonló lett a minta, vagyis bármikor aktivizálható az ability (még akkor is, ha épp tölt), de csak ha minimum 20%-on van a töltöttségi szint. 

Képtalálat a következőre: „vigil rainbow six siege”

Tök jó kis erősítés, nemde? 

Nos a valóság sajnos mást mutat: noha ez a része tényleg buff, azonban a Ubisoft szignifikánsan növelte az újratöltési időt. Jelenleg Caveira képessége nagyjából 7 másodperc alatt tölt be maximumra, a változtatás óta majdnem a duplája, 13 másodperc. Vigilnél nagyjából ugyanaz a helyzet: 6 másodperc a feltöltési ideje jelenleg, de tesztszerveren már 13 másodperc kell ugyanehhez a hadművelethez. 

Ezt a videót ajánljuk figyelmetekbe: érzékelteti, hogy mennyivel hosszabb az új, módosított töltési idő. 

Érzésünk szerint ez inkább nerf: 13 másodperc rengeteg idő ebben a játékban, nagyobb érvágás ez, mint amennyit segít a flexibilisebb aktiválás – persze lehet, hogy ezt csak mi látjuk így, kommentben jöhetnek a vélemények! 

Egyelőre ez még csak a tesztszerver: meglátjuk, hogy a Ubisoft véghez is viszi ezeket a változtatásokat, vagy csavarnak még egyet a dolgon. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva