Apex Legends

A Supply Shipek újonnan játékosokat ölnek, de senki sem tudja, hogy pontosan miért

metabro - 5 éve

Egyik pillanatról a másikra megérkezett egy újabb kellemetlen Apex bug.

A februári megjelenés meglepően jól működött, a játék kimondottan stabilan érkezett, a Respawn és az EA pedig úszott a pénzben. Az Apex Legends lett a Battle Royale játékok királya egy rövid ideig, aztán a hype kimerült az extra tartalmak hiányában, valamint a játék minősége is drasztikusan el kezdett romlani a bugok és a csalók miatt.

Apropó játékhibák, az Apex képes néha egészen őrületes helyzeteket előidézni, ilyenek például a véletlenszerűen megjelenő "instant death" zónák, vagyis azok a pályarészek, amik valamilyen oknál fogva egyből eltakarítják a játékosokat a játékból, pusztán azért, mert rossz helyre tévedtek.

A legújabb ilyen "instant death" zóna ráadásul az egyik legkellemetlenebb helyén jelent meg a pályának, a Supply Shipen. Ráadásul egy olyan területén a hajónak, amit egy early game során egészen sokan használnak!

A hajó fedélzeti nyílása mostanában az a terület, ami sorra pusztítja az óvatlan játékosokat, ez pedig azért probléma, mert a létrás nyílást egy rakás játékos használná egy körön belül.

Szegény Respawn Entertainmentet az ág is húzza, ugyanis a spagetti kód a játék mögött sorra megadja magát, a nagyobb frissítések még mindig játékmenet hibák javítására mennek el, közel sem lehet stabilnak nevezni az alapjátékot és a második szezon bejelentésére is még két hetet várni kell, s szinte biztos, hogy a Season 02 tartalmai sem tesznek majd jót az Apex Legends bugjainak.

Remélhetőleg a szóban forgó hibát hamarosan javítja a kiadó, addig viszont legyetek óvatosak a Supply Shipeken!

Ezt olvastad már? 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva