R6

Ubisoft spoiler a 3. szezonról: ez lehet a két új érkező gadget

metabro - 5 éve

Coreross kielemezte a képet.

Kis túlzással még épphogy csak elkezdődött a 2. szezon tesztszerver periódusa, de a Ubisoft máris spoilerezett a 3. szezont illetően. Erről a képről van szó:

Ugye Nökk háttérsztorijánál említettük, hogy Mira segített tökéletesíteni a képességét – ez a jelenet éppen egy ilyen alkalomról ad megemlékezést. 

Amint láthatjátok ismételten ott egy tervrajz a táblán: közelítsünk rá egy kicsit! 

Az egyik gadgetről már volt egy spoiler korábban: akkor egy forrás azt mondta, hogy a védők jobban járnak majd, ha a 3. szezontól azokat a hatch-eket is befedik, amik azon a szinten vannak, ahol ők is. 

Ezzel tökéletesen egybevág a jobb oldalon látható szigonnyal: a támadó kilövi a padlóba, majd felmászik rajta (talán a társak is?) és (jó eséllyel) Breach Charge lesz az egyik másodlagos eszköze, amivel kirobbanthatja a nyílást (esetleg lesz egy eszköze, amivel automatikusan ki tudja szedni?). 

A bal oldaliról nem hallottunk korábban: egy üzemanyag tartálynak tűnik, mely felett kérdőjellel van ott a "burn", vagyis ég szó. Talán ez azt jelenti, hogy a védő lerakhatja a tartályt, majd meggyújthatja. Ajtókhoz jó lehet, Smoke-hoz hasonlóan megnehezíti a támadók utolsó 30 másodperces rohamát. 

Nos persze ezek még változhatnak, azonban az utóbbi szezonokban rendre megtudtuk előre a képességeket (és igaznak is bizonyultak), úgyhogy nem lennénk meglepve, ha pár hónap múlva viszontlátnánk őket a játékban. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva