Gaming

Hamarosan jöhet az előfizetői stream a Twitch-en – A nézők felháborodtak

metabro - 5 éve

A  Twitch ismét egy új funkcióval állt elő, aminek egyelőre kevesen örülnek.

A  Twitch ismét egy új funkcióval állt elő, aminek egyelőre kevesen örülnek.

A legnézettebb streaming platformon folyamatosan jönnek az újítások. Legutóbb a Twitch Sings-zel robbantották a bombát, viszont erre nem igazán kaptak rá a nézők, ezt követte a közös csoportos streamelés funkció, jelenleg pedig az előfizetői streamet tesztelik a jelentések szerint. A Twitch folyamatosan igyekszik kedveskedni a fizető felhasználóinak külön emote-okkal és egyedi jelvényekkel, továbbá a streamerek is dönthetnek úgy, hogy csak az előfizetők írhatnak a chatre, vagy az egyedi szobáikba. Ezen felül mostantól az új funkció segítségével be lehet majd állítani, hogy kizárólag a feliratkozók nézhessék az adott streamet. 

Azok, akik nem fizettek elő, csupán pár percig nézhetik a streamet, utána megjelenik a Subscribe gomb, aminek segítségével feliratkozhatunk az adott streamerre. 

A Twitch közösségnek nem tetszik az ötlet

Az új funkciót bár még be sem jelentették, amint kitudódott a hír, a felhasználók azonnal kifejezték nemtetszésüket. A legtöbben a pornóoldalakon használt privát kamerákkal azonosították a rendszert, ami nem vet túl jó fényt a Twitch-re.

"Oh igen, privát kamera show"

"Hát igen, a Hearthstone nem fizeti be magának a számlát"

"Ez a rendszer egy nagy szívás"

"Ennek buknia kell"

"Már úgyis van IRL stream, a következő lépés a pornó szekció?"

Nincs még kőbe vésve

Habár gazdasági szempontból teljesen érthető az új feliratkozói stream funkció, a számos kapcsolattal rendelkező Slasher szerint nem jön semmiféle új funkció, csupán az Overwatch League hozzáférését tesztelték.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből. Azt is el tudjuk képzelni, hogy a negatív visszajelzéseket látva a Twitch meggondolja magát és mégsem vezetik be az új funkciót.

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva