Fifa

Megéri-e az SBC? – Bundesliga TOTS Goretzka

metabro - 5 éve

Megnéztük, érdemes-e kiütni az új Bundesliga TOTS SBC kártyát, Goretzkát.

Még mielőtt bármi véleményt írnánk az új Bundesliga TOTS SBC lapról, leszögeznénk, hogy összességében egy jó lapról beszélünk, amit a Bundesliga lapok gyűjtőinek feltétlenül a gyűjteménybe kell pakolni. Ám itt a játékciklus vége felé fontosak a Coinok, Goretzka pedig közel sem tartozik az olcsó játékosok csoportjába, így lehetséges, hogy ha valami hasznosra szeretnéd fordítani az összekuporgatott pénzedet, nem a Bayern játékosa lesz a megfelelő megoldás.

Mondjuk már az is érdekes, hogy Leon Goretzka TOTS lapot kapott idén, tény, hogy nem zárt rossz idényt a játékos, ám azt nem mondhatjuk, hogy stabil kezdője volt csapatának és a teljesítményén múltak a legfontosabb pontok.

A kártyája egyébként a statok alapján félelmetesre sikerült, s épp ezért rendesen el is kéri az árát az EA Sports. Tapasztalataink alapján Goretzka az egyik, ha nem a legjobb középpályás lapja a FIFA 19 Ultimate Teamnek. Magas, high/high work rate-tel rendelkezik, így nyugodtan támaszkodhatunk rá ha védekezésről van szó, de akkor is ha támadásba akarunk lendülni. A jumping és a strength összességében lehetne jobb, ezek egyértelműen a játékos gyengeségei, de ezeken felül mindenben az egyik legjobbat nyújtja.

Az Anchor és Engine chemistry stílusok működtek számunkra a legjobban rajta, előbbi egy rendesen masszív védekező középpályást faragott a fiatal németből.

Leon Goretkza kötelező a Bundesliga csapattal rendelkezőknek, de más esetben nem ajánljuk, supersubnak túl drága lenne, bőven vannak olcsóbb, vállalható alternatívák a játékban.

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva