Fifa

Harmatgyenge a TOTW 37 – Inkább megjósoltuk a FIFA segítségével az esti EL döntő végeredményét!

metabro - 5 éve

Még az EA Sports is Európa Liga lázban ég, valószínűleg ez lehet az oka az eheti förtelmes TOTW-nek.

Eljutottunk arra a pontra a Fifában, amikor már sajnos fabatkát sem érnek a hét kiemelt játékosai. Nem feltétlenül csak azért, mert a statok, amiket kapnak a játékosok, már nem számítanak kiemelkedőnek a Team of the Season időszakban, hanem azért is, mert ilyenkor már a kisebb bajnokságok mellett csak egy-egy nagyobb liga aktív, vagyis alig tudnak olyan játékosok esni a pakkokból, akiket be tudnának a FUT játékosok illeszteni a keretükbe.

Ezen a héten még aktív volt az olasz Seria A, ám nem volt olyan teljesítmény, ami "piacborító" In-Form lapot eredményezett volna. Handanovic 89-es kártyája ugyan összességében jól mutat, de nemrégiben érkezett egy nála sokkal jobb Donnarumma, így az olasz gárdák menedzserei nem biztos, hogy a szlovén játékos felé fognak fordulni segítségért.

Rajta kívül sajnos nem érkezett olyan lap, amit érdemes lenne kiemelni, egytől egyig bedarálandó, vagy sbc-be pakolandó lap lett.

Íme a hivatalos Team of the Week 37 keret:

Szerencsére a mai nap játsszák az Európa Liga döntőt, ahol a Chelsea csap majd össze az Arsenal csapatával. Biztosan sziporkázó lesz a derbi, aminek a végeredménye remélhetőleg egy igencsak lenyűgöző Hero, vagy MOTM lap lesz. Ugyanez igaz a szombati napra is, akkor ugyanis a Bajnokok Ligája döntője lesz terítéken, ott a Liverpoolé és a Tottenhamé lesz a reflektorfény.

De ha már Európa Liga döntő!

Az emberek szeretik az esélylatolgatást, mi pedig szeretjük a jó FIFA meccseket. Kíváncsiak voltunk, hogy a játék miképp képzeli el a döntő végkimenetelét. Itt a találkozó összefoglalója:

Reméljük legalább ennyire eseménydús döntőt fogunk látni az este!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva