R6

Meglepő tesztszerver változtatások: Frost és Twitch gyengül, Kaid változik, Pulse erősödik

metabro - 5 éve

4 operátoron is változtattak.

Nemrég írtunk már nektek arról, hogy az R6 tesztszerverén konstans mennek a változtatások, balanszolások – egészen konkrétan Kaid és Warden loadoutja újul meg átmenetileg: 

Nem ez az egyetlen újdonság: 4 operátor is változik. Nézzük meg ezeket az újításokat! 

Menjünk is végig a változtatásokon Coreross videójának azon részével, ami erre vonatkozik! 

Pulse Cardiac Sensorját egy leheletnyivel gyorsabban képes elrakni – nem nagy változtatás, de azért észlelhető:

Twitch nem veszti el az ACOG-ját, azonban a FAMAS visszarúgása nő, egészen pontosan fogalmazva megváltozik a szórás – így kell elképzelni:

Amint látható az második lövés még pontosabb is (kevésbé hord fel), tehát nagyon pici burst sebzéseknél jobb lesz, azonban a vertikális, jól lekövethető (és ezáltal egyenes mozdulattal lehúzható) szórás megváltozik: helyette egy kevésbé kiszámítható, jobbra húzó verzióval kell megbarátkozni. Twitch fegyvere talán a legjobb a játékban, így csak idő kérdése volt a nerf – ez azért megszokhatónak tűnik. 

Kaid elvesztette a szögesdrótot, helyette C4-et kapott. Noha az operátorok nagy részénél amúgy is az ember az Impact Grenad-et választaná az említett dróttal szemben, Kaidnál pont nem ez volt a helyzet: jó szinergiát alkotott gadgetjével, így ezt inkább nerfnek lehet tekinteni. 

Frost csapdáját pedig innentől két lövéssel lehet kiszedni három helyett: ezt felesleges szemléltetni, mindenki el tudja képzelni (videóban azért benne van). 

Természetesen készpénznek ne vegyétek ezeket: simán lehet, hogy még visszavonja valamelyiket a Ubisoft a tesztfázis során. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva