R6

Nem boldogulnak a bugokkal: Warden és Nökk más gadgetekkel érkeznek emiatt

metabro - 5 éve

A másodlagos gadgetekben lesz változás.

Pörög az R6 tesztszervere, folyamatosan finomít a dolgokon a Ubisoft, illetve persze próbálja kijavítani azokat a glitch-eket, amik miatt többek közt nem elérhető a Claymore és a Deployable Shield a játékban, azonban nem haladnak jól ilyen téren. 

Olyannyira nem sikerült feltárni és javítani a problémát, hogy további átmeneti változtatásokat eszközölnek: nézzük is a legújabb patch notes-t!

A lényeg: továbbra is próbálkoznak a javításokkal, egyelőre egy részleges javítást sikerült eszközölniük, mely Coreross videója alapján abból áll, hogy ha valakinek sikerül az egyik glitch-et összehoznia, akkor egy rendszer észleli, és visszarakja eredeti állapotára az operátort/gadgetet. 

Emellett megváltoztatják Warden és Nökk loadoutját is: Warden a Deployable Shield helyett Impact Grenade-eket kap, míg Nökknél a Claymore-t a Stun Grenade váltja fel átmenetileg. Fontos kihangsúlyozni az átmeneti szót, ugyanis noha az új szezon startjával élesben is ezekkel gazdálkodhatunk, de valamikor a 2. szezon során visszavonják ezeket a változtatásokat – mihelyst a bugokat sikerült javítani. 

Képtalálat a következőre: „warden r6”

Az átlagnál tehát jóval nehezebb dolga van ezúttal a Ubisoftnak – reméljük, hogy azért viszonylag hamar sikerül fixálni a dolgokat! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva