Fortnite

Visszatért az Item Shopba a megújult Cobra Crew szett! – Így már tényleg megérik a pénzüket

metabro - 5 éve

Új stílusokkal bővült a szett a v9.10-es frissítéssel, ma újból elérhető Maverick és Shade.

Érdekes reformmozgalom indult néhány hónapja az Epic Games-nél, elkezdték felfrissíteni a Fortnite kozmetikai tartalmait, holott még maga a játék nincs is két éves. A legtöbb érintett skin egészen "öregnek" számít a maguk kategóriájában, a nyolcadik szezon során például több Season 3 Battle Pass exkluzív Outfit is új stílusokat kapott.

A stílusbővítési mozgalom nem állt le a kilencedik szezon során sem, olyannyira nem, hogy a v9.10-es ciklussal érkezett négy teljesen új Outfit stílus a Cobra Crew szetthez.

Maverick és Shade már egy ideje a játék részét képezi, anno 1500 V-Bucks-ért lehetett őket megvenni, ám összességében nem dobott tőlük hátat a közösség, így valószínűleg nem is hoztak vissza annyi pénzt a kiadónak, mint amennyit "kellett" volna. Épp ezért kerülhettek bele az új hullámba, s az igazat megvallva, az új stílusukkal már bőven érnek annyit, amennyi az árcédulájukra van írva.

Apropó ár/érték, ugyan a megújult Cobra Crew szett visszatért a boltba, egy másik félelmetesen "megérős" Outfit is visszatáncolt a bolt polcára, ez pedig nem más Beastmode. Ez volt az első olyan skin, ami ugyan Epic ritkaságúként érkezett a Shopba, de már a startnál három stílust kaptunk hozzá, vagyis technikailag 4 Outfitet kaptunk egy áráért.

A mai nap tehát a legjobb ajánlatokat terelte össze az Epic Games, bárcsak ennek a pénztárcánk is annyira örülne, mint mi.

Ezt olvastad már? 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva