Apex Legends

Egy bugnak köszönhetően kiderült, hogyan nézne ki harmadik személyben az Apex Legends

metabro - 5 éve

Nem minden játékhiba ártalmas!

A Respawn Entertainment fejlesztése, az Apex Legends év eleje óta színesíti mindennapjainkat. Sajnos nem minden esetben dolgozik a játék "pozitív színekkel", de az EA ernyője alatt kiadott játék összességében még mindig képes arra, hogy húzócímmé váljon. Rezüméjét olyan "apróságok" rondítják be, mint egy elbaltázott Battle Pass, új tartalmak hiánya, a csalók és némi kellemetlen bug.

Ugyan az elmúlt pár hónap során rendesen megcsappant a játékosbázis és a bevételek is visszaestek, a kiadó a jövőhéten megrendezésre kerülő EA Play expóra biztosan valami nagyot tervez, ugyanis sajtóhírek szerint egy igazán hosszú blokkot kap majd az Apex Legends, ahol többek között a második szezonról és az új Battle Pass-ről tudhatunk majd meg információkat.

Bízunk abban, hogy a fejlesztők tanultak a hibájukból és felfrissítik a játékot pár pénztárcaterhelő skinnel, elvégre ez az a játékelem, ami biztosan visszacsábítaná a játékosokat, hát még akkor, ha mindezt egy masszív Battle Pass csomagba pakolják. Valamint azt is tudjuk, hogy korábban a Respawn kiadott egy közleményt, amiben elmondták, a piacstratégiájuk miatt érkezik ritkán új tartalom a játékba, úgy tervezik, hogy szezononként lesznek nagyobb, metaváltoztató frissítések. Nos, azt sem bánnánk, ha időközben ezen változtatnának…

De ha már nagy változásokról beszélünk, az egyik játékban fellelhető bug most teljesen új oldaláról mutatja be a közösségnek a játékot. A Respawn egyértelműen FPS nézetbe tervezte a játékot, ám mostanában képes úgy kiakadni a Spectate rendszer, hogy a kameránk átvált TPS, vagyis harmadik személyű nézetbe, s onnantól kezdve minden akciónak külső szemlélői lehetünk.

Jól látszik az animációkon, hogy nem erre lett kitalálva a játék, de egy választható játékmódként még akár el is tudnánk képzelni a TPS nézetet. Már csak persze a karakterek képességeit kellene optimalizálni ehhez. Ami a mostani frissítésrendszerben akár fél évig is eltarthatna, szóval a TPS valószínűleg marad csak egy szórakoztató játékhiba.

Ezt olvastad már?

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva