R6

Ez a számítógépház elrejti az egész karakterünk: észrevehetetlen támadó gyilkos hely Borderen

metabro - 5 éve

Ember legyen a talpán, aki itt észrevesz minket.

A pályaismeret életeket menthet, no meg persze életeket onthat ki. Szerencsére a Siege még mindig az a játék, aminél az ész, és a tudás kulcsfontosságú, és eldönt 1-1 párharcot, meccset. 

Képtalálat a következőre: „border rainbow six siege”

Pont emiatt igyekszünk nektek időről időre bemutatni az interneten keringő tippeket: lehet, hogy nem marad meg mind, de ha már csak 1-2 beugrik meccs közben, annyival is előbbre vagytok. Ma Borderre "utazunk", azon belül is az emeleti Security Room, ahol egy parádés helyet mutatunk elbújás céljából. Nézzük is meg!

Függetlenül attól, hogy a videón egy támadót láthatunk (és Roamerekre persze vadászhatunk, de sok időt azért ne öljetek bele ebbe), inkább védőknek hasznos ez a trükk: ha kilőjük a két iratot, akkor vaultolva teljesen el tudunk rejtőzni a számítógép mögé – még a lábunk se lóg át a másik szobába (tehát nem bugos). 

Egyrészt lefedhetjük ezzel a folyosó egy részét, másrészt a barikáddal fedett részen jó párszor be szoktak lépni a támadók a pályára, ezt is könnyűszerrel szemmel tarthatjuk (pláne akkor, ha egy ACOG-gal rendelkező védőt választunk). 

Nem bonyolult, végképp nem időigényes, ha pedig a másodikon van az objektív, akkor kis túlzással egyenesen kötelező használni! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva