Fifa

Megérkeztek a speciális Európa Liga lapok – MOTM Hazard és RTTF Alonso

metabro - 5 éve

Kékbe borult az Európa Liga.

A tegnapi nap érkezett meg a harminchetedik játékhét kiemelt kerete, vagyis a Team of the Week 37. Mivel már lassan már elfogynak az aktív ligák, így az a "kalap" is egyre csak szűkebb lesz, amiből ki lehetne emelni játékosokat. Nos, a TOTW 37 pontosan olyan gyengére sikerült, mint amilyenre vártuk, ha nem SBC-be fogjuk bedobálni a héten nyitott In-Form kártyákat, akkor bizony egytől egyig bedaráljuk majd őket.

Szerencsére tegnap este a Chelsea és az Arsenal egymásnak feszült az Európa Liga döntőjében, hogy megmentsék a szerdánkat,  ezzel legalább egy fikarcnyi kis okot adni arra, hogy a hét közepén pakknyitogatásba kezdjünk. A találkozót végül meggyőző teljesítménnyel nyerte a Chelsea csapata, vagyis az EA Sports által aktivált speciális kártyák is hozzájuk köthetők.

Itt van például kapásból RTTF Alonso, aki folyamatosan fejlődött a kupasorozat során, most pedig elérte a "végső formáját", hála csapata győzelmének. Félelmetes lap kerekedett ki a spanyol speciális kiadásából, biztos vagyok benne, hogy akinek a birtokában van és be tudja építeni a keretébe, az be is fogja!

Alonso mellé érkezett egy teljesen új MOTM lap, amit végül Hazard-nak ítéltek oda. Egyértelműen a kékek legjobb játékosa volt, nemcsak a kupadöntőn, de a szezonban is. Két gólját lehengerlő játékával fűszerezte, ezzel pedig kiérdemelte a meccs legjobb játékosa díjat. Maga a lap ugyan eltörpül a TOTS verzió mellett, de abban biztosak vagyunk, hogy akik "csak" ezt a 96-os kártyát tudják megszerezni, sem feltétlenül fognak panaszkodni.

Nagyon úgy fest, hogy ez a döntő volt Hazard utolsó mérkőzése a Chelsea színeiben, kíváncsiak vagyunk, hogy a hivatalos bejelentés után érkezik-e egy End of an Era Hazard lap is, vagy az új MOTM lap lesz a belga utolsó speciális kártyája a londoniak mezében.

Azért valljuk be, röhejes amikor két Európa Liga lapért jobban odavagyunk mint egy teljes TOTW keretért…!

Ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva