Fortnite

Ninja: ” A Burst SMG fogja megváltoztatni a Fortnite metát”

metabro - 5 éve

A híres streamert lenyűgözte a játék legújabb fegyvere.

A legújabb, v9.10-es Content Update-tel érkező Burst SMG még a Fortnite világ legismertebb alakjának, Ninjának is felkeltette a figyelmét. Olyannyira, hogy a streamer szerint több is van a fegyverben, mint az elsőre látszik…

Ninja livestream közben osztotta meg gondolatait a nézőivel, pont azután, hogy vizuálisan is demonstrálta a fegyver erejét. Éppen egy párbaj kellős közepén volt, amikor ellenfele folyamatosan húzgálta fel a falakat maga elé, hogy ezzel is elkerülje a streamer támadásait. Ninja kezében viszont ott volt a Burst SMG, ami gyors egymásutánban darálja ki magából a töltényeket, ezzel pedig a fal nem tudott mit kezdeni, egy-egy golyó bizony áthatolt a védelmen.

"Pontosan erre jó ez a fegyver, képes a védelmeken keresztülsebezni!"

Egyértelműen látszik, hogy az Epic Games is szeretné, ha egy kicsit változna a játék általános képe, ezért is érkeznek mostanában a játékba azok a golyószórók, amelyek képesek a "teknős stratégiát" alkalmazó játékosok életére törni. Ilyen fegyver például a Drum Gun, vagy az új Burst SMG is, ez utóbbi kellemetlenül át tud csapni a turbo buildeken, meg-megfirkálva ezzel az ellenfél életpontjait.

Ninja szerint ez az új irány, a Burst fogja elhozni a Fortnite első komolyabb metaváltozását a repülőgépek megjelenése óta. Persze itt kiemelhetnénk a Pump Shotgun vaultolását is, mint változást, de a Combat Shotgun egészen jól helyettesíti, így az ekkora vérfrissítést nem okozott.

Ami biztos, hogy hamarosan élesedik a mezőny a Fortnite World Cupon is, érdekes meccsekre számíthatunk majd az offline fordulókban! 

Ezt olvastad már? 

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva