PUBG

PUBG Twitch Rivals: Izgalmas estén vagyunk túl!

metabro - 5 éve

1950 dollárt lőttek össze maguknak a magyar párosok!

Szerda este újabb állomásához érkezett a PUBG Twitch Rivals. A 18:15-kor kezdődő esemény ismét a Twitch streamek elé szegezett több ezer magyar Playerunknown's Battlegrounds rajongót, így szurkolásból ezúttal sem volt hiány! 

A csapatok

Ezúttal két magyar páros képviselte hazánkat:

  1. TheVRJani és bLYYY
  2. KODIAK és omgezjonesy

A verseny

Összesen hat fordulóban mérték össze tudását a 64 európai játékos. A szervezők ismét inkább a szórakozási faktort részesítették előnyben, így a következő játékmódokkal találkozhattunk:

  • Első kör – Vikendi – Superloot (A nevéből adódóan nem nehéz kitalálni mi volt a csavar, nem lehetett panasz a lootra.)
  • Második kör – Sanhok – Crossbros (Itt a az íjpuskáké volt a főszerep.)
  • Harmadik kör – Miramar – Wild West (Igazi vadnyugati életérzés: Shotgunok, Winchester, és pár kötelező tartozék.)
  • Negyedik kör – Erangel –  360 No Scope (Itt a távcső nélküli sniperekkel harcoltak a játékosok.)
  • Ötödik kör – Sanhok – Demo Derby (Egy jó kis roncsderbi sosem rossz!)
  • Hatodik kör – Vikendi – 8×8 (Nyolc 8 fős csapat esett egymásnak.)

Szó szerint közepes kezdéssel indult az este, az első pályán mindkét csapat a középmezőnyben végzett (#15 és #17 helyezések). A második meccs már jóval izgalmasabb volt, mindkét duó begyűjtött pár skalpot, KODIAK és omgezjonesy pedig egyenesen a negyedik helyig menetelt. A szokásos káosszal átitatott végjáték most sem maradhatott el, KODIAK szemszögéből élvezhetjük az utolsó másodperceket:

A vadnyugatos téma nagyon jól állt a TYGEROWL csapatának, igazán magukénak érezhették a harmadik meccs atmoszféráját. A 10. helyet szerezték meg, nem kevesebb mint hat öléssel. KODIAK és omgezjonesy a 14. helyre ért be. Szép munka!

A szervezők sajnos a 360 No Scope játékmódba ezúttal belecsempészték a DMR fegyvereket is, így a közösség szerint erőteljesen veszített a varázsából. Jonesy és KODIAK sajnos a 23. helyen esett ki. TheVR Jani korai halála után bLYYY egészen a 9. helyig repítette párosát a negyedik meccsen. Az ötödik meccsen a szokásos káoszhangulat uralkodott. Jani ezúttal sem volt túl szerencsés, az elsők között kellett távoznia a szerverről, sajnos bLYYY is csak a 26. helyig húzta. KODIAK és omgezjonesy a 13. hellyel és 2 killel a zsebében távozott a szerverről. 

A hatodik meccsen szerencsés sorsolást kaptunk, a két magyar páros egymás mellé kerül, így közös erővel vágtak neki az utolsó pályának. Ez sem hozott szerencsét, a 7. helyen esett ki a nyolc fős squad.

A végeredmény

KODIAK és omgezjonesy 1000 dollárt, azaz 292000 forintot vihet haza. TheVR Jani és bLYYY pedig 950 dollárral (278000 forinttal) lett gazdagabb az est végére. A hangulatra most sem lehetett panasz, több ezer néző szurkolt a srácoknak!

Gratulálunk a résztvevő játékosoknak, remélhetőleg a következő Twitch Rivals-ön is láthatjuk őket játszani!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva