Fortnite

Két napig se volt “metamegváltó” a Burst SMG – Az Epic Games elvette a fegyvertől azt, ami miatt hasznos volt

metabro - 5 éve

Máris jött egy hotfix nerf.

Eleinte meglepő volt az Epic Games szerdai húzása, megérkezett egy teljesen új fegyver, a Burst SMG, ám érte cserébe a Suppressed SMG újból távozott a játékból. Valamiért a szegény hangtompítóst nem kedveli a kiadó, ez nem az első alkalom, hogy kiveszik a játékból és visszakerül a fegyverrotáció passzív oldalára.

De sebaj, a Burst SMG ugyanis pontosan arra volt képes, mint "elődje", csak kissé jobban csinálta. A Suppressed SMG-t többen azért szerették, mert nyomás alatt lehetett tartani vele a bujkáló játékosokat. A turbó buildnek köszönhetően ugyan nem lehetett átlőni a játékosok által épített falakat, ha azok figyeltek, de arra jó volt, hogy ellehetetlenítsük ellenfeleinket saját maguk gyógyításától. A Suppressed SMG újratöltése ugyanis gyorsabban megtörtént, minthogy az ellenfelünk fel tudta volna tölteni akárcsak a pajzsát egy Small Shield Potionnel.

Nos, a Burst SMG (egészen eddig) mindezt tudta, de még egy kicsivel többet is, ugyanis a Burst funkciónak köszönhetően bizony egyszer-egyszer átcsaptak a golyók még a turbo buildingen is, vagyis képesek voltunk folyamatosan megfirkálni a passzív ellenfeleket. Ez önmagában egy "metamegváltó" lehetőségnek ígérkezett, még maga Ninja is úgy gondolta, hogy hosszú idő után ez lesz az a fegyver, ami képes új színt vinni a Fortnite játékmenetébe. Aztán jött az Epic Games és mindent megborított…

A fejlesztők egy hotfix keretein belül csökkentették a Burst SMG struktúrákra mért sebzését, vagyis most már nemigen fogjuk tudni átütni a lövéseinkkel az elénk húzott falakat, csak akkor, ha azt az ellenfelünk is úgy akarja (vagy elfogy a nyersanyaga).

  • Csökkent a fegyver struktúrákra mért sebzése az összes ritkasági szinten.
    • 25/27/28-ból 23/24/25 lett.

Nem tudni, hogy pontosan mi lehetett az oka ennek a nerfnek, hogy tényleg rossz adatokkal jelent-e meg a fegyver és ezt akarták korrigálni, vagy azoknak akart-e kedvezni a kiadó, akik nemtetszésüket fejezték ki az új Bursttel kapcsolatban, de az biztos, hogy a fegyver jelen helyzetében már "csak" egy fegyver és összességében semmi előnyünk nem származik abból, ha a kezünkben tartjuk.

Borító: Top Game Plays

Ezt olvastad már?

    

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva