Fortnite

Megérkezett Takara, a Fortnite legújabb Epic Outfitje

metabro - 5 éve

Újabb skin debütált az Item Shopban.

A v9.10-es ciklus igazán masszívra sikerült, az Epic rendesen telepakolta tartalommal. Érkezett egy rakás kozmetikai elem, de a játékmenetet sem hanyagolták el, a Hot Spotok után a héten egy Content Update keretein belül megérkezett a játék legújabb fegyvere, a Burst SMG.

Előbbi az általános játékmenetet kívánta megreformálni, pontosabban az early game-nek adott a kiadó a Hot Spotokkal egy nagyobb lendületet, míg az SMG egy egészen érdekes fegyvermeta változást eredményezett. Ugyan néhány órája eszközölt egy hotfix nerfet az Epic a Burst SMG-n, bizonyos játékhelyzetekben még mindig képes arra, ami miatt igazán jó fegyvernek tartották a megjelenésekor.

De ha már a tartalmakról beszélünk, ideje elnéznünk az Item Shop irányába is, elvégre nagyon sok olyan játékos van, akik élnek-halnak a kozmetikai elemekért. Ezek közül is a legközkedveltebb kategória az Outfitek kategóriája, ezek segítségével ugyanis lecserélhetjük a karakterünk, új színt hozva ezzel a játékmenetbe.

A mai Item Shop ciklus pedig azért kiemelkedő, mert érkezett egy teljesen új Outfit a játékba!

A skin premierek mindig nagyon izgalmasak, itt dől el, hogy egy skin ritka, vagy "mainstream" stádiumban folytatja, ugyanis ha a premier napon nem vásárolják fel az "összes" darabot a skinből, bizony később sem lesz nagyobb sikere. Takara egyértelműen azoknak készült, akik kedvelik a keleti, s azon belül is a japán kultúrát.

Takara mellé érkezett még három tematikus tartalom, egy Wrap, egy Glider, valamint egy Pickaxe is. A Wrap és a csákány igazán minőségiek lettek, a Glider véleményem szerint a felejtős kategóriába sorolható. Takarához, mivel Epic skin, jár egy Back Bling is, vagyis 1500 V-Bucks-os árcédulával érkezett. A Wrap 300, a Glider 500, míg a Pickaxe 800 V-Bucks ellenében váltható ki. 

Ezt olvastad már?

    

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva