Fifa

Szomorkodhatnak a Real szurkolók, cserébe ott van a 99-es Messi – Megérkezett a várva várt La Liga TOTS!

metabro - 5 éve

Megjöttek a spanyol bajnokság legjobbjai is.

Így a hétköznapok végére már annyira kell egy Team of the Season, mint egy falat kenyér. Sajnos az elmúlt egy hétben csak megkérdőjelezhető lapok érkeztek, sikerült a Bundesliga TOTS-nak középhátvéd nélkül megjelennie, valamint a Team of the Week 37 is csak tölteléknek volt jó, s bizonyos esetekben még annak sem…

Úgyhogy mondhatjuk, hogy tűkön ülve vártuk a La Liga legjobb játékosait felvonultató keretet, elvégre ez az egyik, ha nem a legközkedveltebb bajnoksága a játéknak. A ligában játszók nemzetisége is könnyedén körbeépíthető, így valószínűleg a legtöbb FUT játékos tudja majd alkalmazni a speciális lapokat.

Ami viszont biztos vagyok benne, hogy nagyon ritkán fordult eddig elő, sőt lehetséges, hogy egyáltalán nem, hogy bizony a Real Madrid csak egyetlen játékost tudott delegálni a TOTS keretbe. Ez a valaki nem más, mint Karim Benzema, a sokak által kritizált francia támadó.

A nagy rivális Barcelona viszont a csapat gerincét alkotja, a katalán gárdából hatan is bekerültek a szezon csapatába, TOTS lapot kapott Suarez, Messi, Ter Stegen, Dembélé, Jordi Alba, de még Piqué is.

A Real Madrid városi riválisa is sikeresebb volt idén, tőlük Griezmann és Oblak kapott kiemelkedő kártyát a szezon végén.

Íme a teljes La Liga TOTS a FUTHead értesülései szerint:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva