Fifa

Kimaradt az idei szezon csapatából, mégis új lapot kapott – UCL Premium SBC Sergio Ramos

metabro - 5 éve

Nincsen év vége új Ramos lap nélkül!

Idén meglehetősen felejtős formában játszott a Real Madrid, ennyire sikertelen szezont rég zártak a madridiak. Az idei szezon TOTS keretébe is csak egyetlen Real játékos, Benzema került bele, vagyis a világ futball kedvelő közösségének jó nagy szelete szomorkodhatott, mert kedvenceik kimaradtak.

Elvégre a királyi gárdának van a világon az egyik legnagyobb szurkolói bázisa, így biztosan az EA is szomorúan konstatálta, hogy bizony a bajnoki teljesítményeket nem fogják tudni agyonértékelni, így potenciális csomagvásárlásoktól eshetnek el. Ezt elkerülvén valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, megérkezett egy új Premium UCL SBC, aminek díja egy 95-ös Sergio Ramos lap.

Maga az ok is kicsit erőltetett, Ramos 2014-ben szerzett győztes gólt azt akkori BL döntőn az Atletico Madrid ellen, s ezt a gólt megünnepelvén érkezett az új speciális SBC.

Az új Ramos lap feloldásához három 85-ös csapatot kell tudnunk összedobni, egyszer a Real Madrid, egyszer a La Liga kell, hogy a fókuszban legyen, végül pedig a spanyol nemzetiségűeket kell egy keretbe sorolni. Mindehhez összesen 4 darab TOTW játékosra lesz még szükség.

Összességében az új Sergio Ramos lap nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik, szóval az EA igazán hívogatóra csinálta az SBC-t. Talán kicsit túlságosan is hívogatóra, elvégre olcsóbban össze lehet hozni ezt a lapot, mint az új TOTS Godínt. Ami azért kicsit vicces

Ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva