Fifa

Gondok vannak a Süper Lig Guaranteed TOTS SBC-vel – Az EA deaktiválta a kihívást és már dolgoznak a javításon

metabro - 5 éve

Már úton a segítség!

A Team of the Season a FIFA talán legaktívabb időszaka, hétről hétre érkeznek a kisebb-nagyobb bajnokságok szupercsapatai, speciális lapjaik pedig elárasztják (legalábbis elvileg) a pakkokat, ennek eredményeképpen pedig a FUT játékosok is kiborítják a pénztárcájukat az EA asztalára.

Azért szerencsére a kiadó garantált TOTS tartalmakat is kínál ilyenkor, persze nem ingyen. Amióta él az SBC rendszer, a Team of the Season során meg-megjelenik bizonyos speciális lapokhoz pár kihívás, amiket ha teljesítünk feloldhatjuk a kiemelt lapot. Ennek a kihívásrendszernek van egy "zsákbamacskásabb" formája is, az a kihívás, aminek a jutalma egy pakk, amiben az egyik kiemelt TOTS keretből kapunk egy véletlenszerű lapot.

Eddig egész stabilan lezajlottak az ilyen jellegű kihívások, ám most, az egyik legújabb, Süper Lig TOTS-hoz tartozó garantált speciális lapot tartalmazó pakkot osztó SBC totálisan megőrült, s össze-vissza kezdte szórni a játékosokat az SBC teljesítőinek. Ami ebben a legkellemetlenebb, hogy a játékosok, amiket felajánlottunk az SBC-be, természetesen mentek a levesbe, az értéktelen arany lapokkal a kezünkben pedig konstatálhattuk, hogy az EA "átvert" bennünket.

Persze azért ennyire nem szívtelen a kiadó, egyértelműen egy kellemetlen játékhiba okán történt mindez, így amint tudott az EA Sports, reagált a hibára és elkezdte elkészíteni a gyógycsomagot.

A Süper Lig Guarenteed TOTS SBC-t deaktiválta az EA és a játékosok türelmét kérték, amíg rendbe szedik a helyzetet. Biztosan nem marad kárpótlás nélkül a közösség, az, hogy mit és milyen formában fognak kapni az érintett játékosok még nem tudni, de valószínűleg a hiba javítása után egy Süper Lig TOTS kártya fog megjelenni minden olyan FIFA játékos felhasználóján, aki teljesítette az SBC-t.

Az EA a mai nap további információkat fog megosztani a közösséggel, természetesen a hivatalos bejelentéssel frissíteni fogjuk a cikket! Addig is, kérünk titeket legyetek türelemmel!

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva