Fifa

Vártuk az In-Form Ibrát, erre egy újabb halom Discard jött – TOTW 38

metabro - 5 éve

Egyre nagyobb csalódás az egész.

Így az év végére sajnos kezd kihalni teljesen a Team of the Week széria. A speciális lapokat felvonultató sorozat 38. kiadása már valósággal röhejes lett, holott bőven lett volna benne potenciál.

Félreértés ne essék, tudjuk, hogy az EA-nek ilyenkor már nincs sok esélye minőségi lapokkal elárasztani a piacot, hiszen már nincs olyan aktív bajnokság, mivel bárki is foglalkozna. Talán még az amerikaiaknál van egy-két olyan játékos, akik miatt érdemes figyelni a hét csapatának keretét, de összességében mindenki tudja, hogy a Team of the Seasonnel párhuzamosan csak SBC-be való kártyák, vagy bedarálni való lapok érkeznek.

Egy minimális kis reménysugár ugyan volt, hogy érdemes lesz figyelni a mai nap érkező speciális keretet, ám az EA Sports meglehetősen gyorsan lerobbantotta a hype-ot a hivatalos bejelentéssel, a hétvégén csodagólt szerző Zlatan Ibrahimovic ugyanis kimaradt a Team of the Week 38. szórásából. Pedig a legtöbb ember, aki előrejelzést írt, vagy készített az új ciklushoz, felvonultatta a svéd legendát. Összességében nem tudjuk, hogy miért nem fért bele a hét csapatába Ibra, az egyetlen tippünk, hogy a néhány hete megjelentetett Community TOTS Ibrahimovic után nem akartak egy újat megjelentetni.

Lássuk hát ezt a förtelmes TOTW 38 keretet:

Az egyetlen szerencséje az EA-nek, hogy ezzel párhuzamosan még pörög a La Liga TOTS, ami miatt tonnaszámra kelnek el a csomagok. Ez az időszaka az évnek ugyanis még "csődbe is taszíthatná" a kiadót, mert annyira kihalt a futballvilág.

Apropó La Liga TOTS, ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva