Fifa

Újabb brutális Ronaldo lap a pakkokban! – Megérkezett a Seria A TOTS keret

metabro - 5 éve

Nagyon jó végre minőségi lapokról írni.

Nagyon jó dolog a Team of the Season időszak az év végére, mert ha ez nem pörögne hétről hétre, akkor bizony az EA dolgozói éhen halnának. ugyanis a Team of the Week keretek minősége egyre csak romlik. Nem csoda, elvégre a kiemelt bajnokságok már mind lepörögtek, így már csak azok a ligák tudnak játékosokat delegálni, amik durván szólva "töltelékek". Ugyan a héten megvolt az esélye annak, hogy legalább egy In-Form Ibrahimovic felzavarja az állóvizet szerdán, ám valószínűleg a néhány hete megjelent Community TOTS lapja miatt ezt most nem látta indokoltnak a kiadó.

De végre megérkezett a legújabb "kék lap szórás", ezúttal az Appenini-félszigeten teljesítők álomkeretét hozta el nekünk az EA Sports. Nem kis figyelem kísérte idén ezt a ligát, hiszen sokak nagy kedvence, Cristiano Ronaldo igazolt ide a 18/19-es idény elején, ezzel több százzal, vagy éppen több millióval nőtt a Juventus meccseinek átlagnézettsége. Persze a többi csapatot sem kellett félteni, amellett, hogy nagyon úgy fest, a Juventus még egy pár évig nem akarja elengedi Olaszország trónját, szépen csöndben kialakulóban vannak azok a klubok, akik a későbbiekben meg-megfirkálhatják majd a zebracsíkosakat.

Elnézve a lapokat, ha eddig nem volt Seria A csapatunk, akkor bizony most el kell gondolkodnunk egynek az összeépítésén, ugyanis meglehetősen bivalyra sikerült az idei szórás!

Íme a hivatalos Seria A Team of the Season keret: 

A lapokat az esti órákban már megtalálhatjátok a pakkokban!

Ha kíváncsi vagy, mennyire volt igénytelen az eheti Team of the Week: 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva