Fifa

Megérkezett a hivatalos FIFA 20 bemutató, idén egy komplett utcai futball módot is a játékba csomagolnak

metabro - 5 éve

Az idei év lehetséges, hogy tényleg az EA Sports-é lesz!

A kiadó elmondása szerint komoly energiát fektettek az idei FIFA verzióba, nem csoda, elvégre idén egy igazán szép kis évfordulóra készülünk, szeptemberben érkezik ugyanis a FIFA 20.

Nem titok, néhány éve olyan mintha egy leejtőn csúszna a széria, pár éve szinte semmit sem fejlődött a cím, amiben igen, az pedig látszólag egy erőltetett húzás volt, a közösséget pedig egyáltalán nem tudta mindez le nyűgözni. A FIFA 19 is hemzsegett a hibáktól, többen úgy is döntöttek, hogy soha többet nem teszik le a voksukat a játék mellett, az EA pedig tudta, ha most nem lépnek egy határozottat, komoly mennyiségű játékos vándorolhat át a konkurenciához. Türelemre intette az EA Sports a FIFA játékosokat, azt ígérték idén megkapják a játékosok amit várnak és amit egyébként megérdemelnek.

Az első hivatalos trailer alapján úgy néz ki, hogy tényleg komolyan gondolta mindezt a kiadó, ugyanis egy fullos, FIFA Streetre emlékeztető játékmóddal indították a bejelentés-cunamit. a VOLTA Football névre keresztelt játékmódban saját készítésű karaktereinkkel játszhatunk, de esélyt kapunk természetesen arra is, hogy a profi játékosokkal teljesítsünk utcai körülmények között. A játékmenet új cseleket és lehetőségeket kapott, így biztosan jó kis kikapcsolódás lesz pár frusztrált FUT találkozó után.

A VOLTA módba bekerült egy barátságos lehetőség, de kompetitív környezetben (Divisions) is megküzdhetünk másokkal Online. Több szabályrendszerben feszülhetünk egymásnak az utcai módban, lesz 3v3 Rush (kapus nélkül), 3v3, 4v4,4v4 Rush, 5v5 és Futsal is.

Az EA már azt is megosztotta a közösséggel, hogy milyen extrákkal jelentkeznek a FIFA 20 előrendelőinek, íme a kínálatlista:

  • Untradeable FUT 20 Ones To Watch játékos
  • 3 napos Early Access hozzáférés (szeptember 24-től)
  • 24 db FIFA 20 Ultimate Team Rare Gold csomag
  • 1 darab öt meccses Mid Icon Loan kártya
  • Speciális FUT mezek

A FIFA 20 szeptember 27-én kerül fel hivatalosan a polcokra, az előrendelői extrákat pedig csak akkor kapjuk meg, ha augusztus 5-ig előrendeljük a címet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva