Apex Legends

Kimaradt a nagy bejelentésből, de biztosan érkezik: Új, Apex statisztikákkal foglalkozó oldal érkezik a második szezonnal

metabro - 5 éve

Régóta vártunk már erre a lehetőségre.

Az Apex Legends megjelenésekor egy komplett játéknak tűnt, a közösség teljesen el volt ájulva a játékmenet és úgy általában a játék minőségétől. Aztán kiderült, hogy a látszat néha csal, sajnos idővel előkerültek a kellemetlen játékhibák, valamint a csalók is megnehezítették a az "átlag játékosok" dolgait. Majd az is kiderült, hogy a játékba épített Tracker rendszer jól néz ki, de összességében nincs sok értelme, átfogó infóval nem lát el minket. Pedig sokaknak igazán fontosak a játékos statisztikák.

Több közösségi terv is született az Apex megjelenése óta, így hát a kiadó és a fejlesztők is láthatták, bőven lenne igény egy olyan oldalra, ami az Apex Legends-es átfogó statjainkat listázza.

Közben kiderült, hogy egy elég fontos információ kimaradt az EA Play expón lezajlott Apex Legends bemutatóból, ugyanis érkezik a hivatalos statisztikákkal foglalkozó oldal a második szezonnal. Az expón éppen a Season 2 újdonságairól, új fegyverről, karakterről, játékmechanikáról volt szó, a statisztikákkal foglalkozó oldal viszont a sok játékelemmel foglalkozó információ mellett elsikkadt, így pedig kimaradt a prezentációból, holott a Respawn be tervezte jelenteni.

Hogy egészen pontosan milyen jellegű oldalról beszélünk még nem tudni, de reméljük, hogy a karrierünket fogjuk tudni monitorozni vele, ugyanis jelenleg nincs olyan lehetőség a játékban, hogy egy olyan egyszerű adatot megnézzünk magunkkal kapcsolatban, mégis pontosan mennyi győzelmünk van a játékban amióta elkezdtük. Karakterekre és szezonokra lebontva megy, karrier szinten nem. Az egyéb fegyver statisztikákról nem is beszélve. Szóval bőven van értelme az új rendszernek, július 2-án, a második szezon premierjén kiderül, hogy a valóságban mire lesz képes a szóban forgó oldal!

Ezt láttad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva