Apex Legends

Te is haltál már bele a “gyorstüzelő Mastiff” bugba? – A Respawn már dolgozik a javításán

metabro - 5 éve

Nem nagy gond, ha ezt pillanatok alatt javítják...

Nem titok, hogy az egyik legnagyobb ellensége az Apex Legends-nek a saját bugjai, egyéb játékhibái és csalói. Ha ezek nem lennének, azt mondhatnánk, hogy az Apex az egyik, ha nem a legtökéletesebb játék a piacon, ugyanis a játékmenete kiváló, tele van jó ötletekkel, s úgy néz ki a második szezontól kezdve a tartalmak terén is rendbe lesz szedve. Vagyis maradtak az idegesítő hibák, amik miatt mind a mai napig képesek a játékosok elhagyni a játékot.

Az egyik ilyen eget rengető hiba, a játék egyik legendás fegyverénél, a Mastiffnál észlelhető. Aki ellene játszik, az elszenvedi, aki vele játszik, annak pedig garantált siker övezi az útját.

Hogy miért?

Nos azért, mert jelenleg képesek vagyunk egy bugnak köszönhetően gyorstüzelő módban lőni a shotgunnal, ami egy ilyen lőerejű fegyver esetében már-már csalásnak minősül. Ráadásul nem is olyan nehéz előidézni a bugot, ha gyors egymásutánban használjuk az Inspect gombot (amivel megvizsgálhatjuk a fegyverünk például) és a lövés gombot, akkor bizony a játék nem veszi figyelembe a töltési idő animációt, egyből elsüti a következő tárban lévő töltényt.

Íme egy videó a hibáról: 

Mondanom sem kell, félelmetesen opresszív játékhiba ez, így nem csoda, hogy egyre többen jelentik a különböző fórumokon a Respawnnak, ugyanis ezzel hotfix formájában kell valamit kezdeni, nincs idő megvárni a második szezonnal érkező nagy frissítést. Mindezt valószínűleg a fejlesztők is érzik, ugyanis azt reagálták, már figyelik az eseteket és dolgoznak a javításon!

Azért abban is reménykedünk, hogy a második szezon megjelenésével egy újabb csomag hibajavítás fog érkezni. Tökéletes játék nincs, nem is arra vágyunk, de azt jó lenne megélni, hogy nem érkezik hetente olyan hiba, ami komolyan befolyásolja a játékmenetet.

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva