Apex Legends

Lesznek-e Titánok az Apex Legends-ben? – A Respawn végre válaszolt

metabro - 5 éve

Rossz hír a Titanfall szerelmeseinek.

Amióta hivatalossá vált. hogy az Apex Legends a Titanfall univerzum része, a közösséget az a kérdés mozgatja, hogy vajon lesznek-e hatalmas gépezetek, vagyis Titánok a híres Battle Royale-ban.

A fejlesztők folyamatosan tartották a lelket a pletykákban, miszerint hamarosan lesz esélyünk a Titanfallból jól ismert Titánokat irányítani az Apexben is, viszont most végre hajlandó volt a fejlesztőcsapat konkrét információkat is közölni a fejlesztési folyamatról, valamint arról, hogy egyáltalán várhatók-e a hatalmas gépek az Arénába.

"Kilenc hónapon keresztül igyekeztünk beépíteni a Titánokat a játékba. Tudtuk, hogy sokan szerették volna látni a hatalmas gépezeteket az Apex Legends-ben is, ám egyre inkább úgy érezzük, hogy nem fogjuk tudni rendesen implementálni őket a Battle Royale játékmenetébe. Valószínűleg felhagyunk a próbálkozással és más irányba fordítjuk az erőforrásainkat."

Úgy tűnik hát, hogy le kell tennünk arról az álomról, hogy Bloodhounddal egy üldözés közben beveti magát egy hatalmas Titánba és azzal folytatja az akciót, mialatt másik két csapat oldalról igyekszik ledarálni R-301-ekkel a fémgépezetet. Összességében jó kis képnek tűnik, de a Battle Royale játékmód egyensúlyban tartásának érdekében érthető, hogy elállt az ötlettől a Respawn és inkább további karakterekre, fegyverekre és játékmechanikai változásokra fordítják az erőforrásaikat.

 Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva