Apex Legends

Hosszútávra terveznek az Apex fejlesztői – Több évre előre kész a munkaterv

metabro - 5 éve

Nem bízza a véletlenre a Respawn Entertainment.

Az Apex Legends legnagyobb gyengesége eddig a tartalommenedzsment volt. A februári megjelenés óta alig-alig érkezett újdonság a játékba, eddig egy új fegyver, egy új karakter és némi egyensúly változtatás "színesítette" a játékot. Aztán végre nemrég jött egy komolyabb játékbeli esemény, ami újból visszahozta az életet a játékba, s valószínűleg a pozitív visszajelzések végre jó irányba terelik majd a fejlesztők munkáját.

Az szinte biztos, hogy Fortnite-szerű törődésre még így sem lehet majd számítani, de talán egy kicsit változtat a kiadó azon a piaci terven, amit néhány hónapja vázoltak fel, s amiben elmondták, szezononként egy nagyobb frissítést terveznek, amiben új tartalom és metaváltozás lesz.

A Respawn Entertainment egyik munkatársa, Patrick Shenley legutóbb Twitterén arról beszélt követőinek, hogy az Apex Legends karriere még csak most kezdődik, a kiadó ugyanis három-négy évre elegendő tervvel rendelkezik.

A nagy tartalomhullám első felvonása hamarosan elindulhat, ugyanis július elején elstartol az Apex Legends második évada, ami új karaktert, új fegyvert, egy teljesen új Battle Passt és játékmenet változásokat fog hozni.

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva