Apex Legends

Megdőlt az Apex Legends kill világrekord – A lobby közel 90%-át elpusztították

metabro - 5 éve

Ezt a rekordot sem fogják egyhamar megdönteni...

Ahhoz, hogy valaki győzni tudjon az Apex Legends-ben, meg úgy általában a Battle Royale címekben, nem feltétlenül kell tudni gyilkosságokat halmozni. Persze szükséges a kill annak érdekében, hogy mi lehessünk az utolsók, akik még életben vannak és ezzel bajnokokként végezzük, ám ehhez tényleg elég csak az utolsó játékost, vagy csapatot eltenni láb alól. Ám van az a pont, amikor már annyira ismerjük az adott játékot, hogy az ilyen jellegű "sima" győzelem már nem okoz túlzottan nagy örömöt. Ekkor születnek a kihívások!

Az Apex egy igazán gyors Battle Royale, így azok, akik inkább a killek halmozásáért játsszák, igazán jól tudják érezni magukat. A ballonoknak köszönhetően gyors a rotáció, valamint jó pár karakter rendelkezik valamilyen mobilis képességgel, ami még inkább megkönnyíti mindezt. Egy szó mint száz, az Apex Legends az egyik legjobb Battle Royale, ha killeket akarunk szerezni.

A legutóbbi, egyébként félelmetes, világrekord 50 kill volt a játékban egy kör alatt. Ez már első hallásra sem piskóta, viszont ha figyelembe vesszük azt, hogy egy menetben 60-an vesznek részt, igazán lenyűgöző! Történt viszont, hogy a napokban ez a világrekord megdőlt, a Prism Esports játékosai ugyanis megdöntötték azt a rekordot, amit nem gondoltunk volna, hogy valaha valaki meg fog.

ImGobbleSauce, OGxSlum és Maseoon egyértelműen azért repültek be a pályára, hogy a lehető legtöbb killt szerezzék, ugyanis már közvetlenül a játék elején szétváltak, hogy maximalizálni tudják az aréna lefedettségét. Persze ezzel potenciális 1v3 helyzeteket idéztek elő, ám ha valaki annyira magabiztos, mint a srácok, ez nem egy nagy probléma.

A menet végére egy félelmetes, 53 gyilkosságos kört sikerült összehoznia a triónak (közel a játékosok 90%-a), amihez összesen 7687 sebzést kellett kiosztaniuk!

 Nem tudjuk mit ettek a Prismesek, de mi is kérünk belőle! Gratulálunk az új rekordhoz!

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva