Akciók

Akciófigyelő: Elárazott 16 GB-os memória kit mindössze 5 ezerért

metabro - 5 éve

Ezúttal nem érdemes habozni!

Ezúttal nem érdemes habozni!

Az utóbbi időben drámai szinten estek a memóriaárak, persze azért volt is nekik honnan, tekintve hogy korábban aranyáron kínálták őket a kereskedők. Ezúttal a Crucial Ballistix Sport 16 GB-os 2400 MHz-es KIT mindössze  5400 Ft-ba kerül több webáruházban is, ami a korábbi 30 ezres árhoz képest jóval kedvezőbb. Érdemes lecsapni rá, hiszen egyhamar nem fogunk ilyen olcsó ajánlatba botlani, ugyanis feltehetőleg egy elárazásnak köszönhető az olcsó ár.

Időközben a Focuscamera kínálatából már levették a terméket, viszont az Aquánál még mindig elérhető. Érdemes azonnal fizetni, ekkor ugyanis a törvényi kötelezettségeknek köszönhetően nagyobb eséllyel kapjuk meg a termékeket. Persze benne van a pakliban, hogy a bolt nem fogja elküldeni a termékeket ezen az áron, de egy próbát mindenképp megér.

„Abban az esetben, ha valamely hibának vagy elírásnak köszönhetően alacsonyabb áron tud a vásárló megszerezni egyes terméket/szolgáltatást, úgy a webáruház köteles ezen az áron odaadni az áruját, ugyanis, ha az ár tájékoztatás valótlan információt tartalmaz, az megtévesztő kereskedelmi gyakorlatnak minősül és jogsértés valósul meg” – mondja Tiborcz Attila, a Bónusz Brigád jogásza.  /Piacesprofit.hu

A felhasználói visszajelzések szerint az Aqua rendszere nehezen bírja a strapát, így késhetnek a visszaigazolói e-mailek.

Az ajánlat itt található

Kép: arukereso.hu , aqua.hu

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva