Hearthstone

Amit “kicsalhatsz”, az népszerű is: a két Giant a legtöbbet játszott 7+ manás lap

metabro - 5 éve

A HSReplay statisztikája következik.

Az egyik legjobb oldal statisztikák terén a HSReplay: folyamatosan evolválódó meta, rengeteg adat, no meg persze pakli listák segítik a metába magukat mélyen beleásni vágyókat. 

Nemrég az egyik prémium előfizetéssel rendelkező játékos kíváncsiságból megnézte, hogy melyek a legnépszerűbb minimum 7 manás lapok. A Recruit kulcsszó a már kirotálódott Kobolds & Catacombs védjegye volt, így alapvetően nincs köztük olyan, melyet csak úgy kirántanak a pakliból: van viszont azért "csalásra" lehetőség. Lássuk a listát! 

Nos az előbb természetesen a Giantekre utaltunk: a Mountain a Conjurer's Khadgar Mage kulcslapja, mely a pakli kontroll jellege (és ezáltali nagyobb keze) miatt hamar kificcen, míg a Sea Giant terülős (Zoolock, agresszívabb Murloc Shaman, esetleg nagyon ritkán Token Druid, illetve bizonyos Mage listák) paklikban mutatja meg, hogy azért 3-4 manáért már mennyivel megérősebb kitenni egy 8-8-as testet. 

Kisebb visszaeséssel ugyan, de őket követi a 9 manásra emelt Archivist Elysiana: funkcióját máig ellátja (melyből a legerősebb a tech funkció, egészen konkrétan a bombák átkonvertálása a paklinkban), így nem meglepő a népszerűség. 

Képtalálat a következőre: „hsreplay”

Végezetül pedig Jaina két tősgyökeres cimboráját látjuk: Antonidas az újraélesztett Freeze Mage stabil kártyája, míg Alexstrasza ugyanezen pakli mellett az említett Conjurer's, illetve a Dragon Mage oszlopos tagja. 

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva