Fifa

Iniesta az eheti Team of the Week élén – Ezúttal is bőven felejthető a keret

metabro - 5 éve

Nem sikerült maradandót alkotnia a 40. hétfordulóra az EA Sports-nak.

Ezúttal sem sikerült nagyot villantania az EA Sportsnak, a múltheti felpezsdítő keret után, amit a válogatott mérkőzések alapján válogatott össze a kiadó, ezen a héten visszaállunk a rendes kerékvágásba és folytatjuk a szánalom közeli heti csapatok szériáját.

Persze ez összességében nem az EA hibája, gyakorlatilag nincs miből merítenie a kiadónak, ugyanis már alig van olyan aktív bajnokság, ahonnan meríteni lehetne játékosokat. Azok a futballisták pedig, akik belelógnak a szórásba, sajnos nem a legkiemelkedőbbek.

Ez az időszak már tényleg csak azoknak kedvez, akik szeretnének kompetens bronz vagy ezüst csapatokat összepakolni, mert erre a célra hétről-hétre egészen jó delikvensek érkeznek. Ezen a héten például két kiváló japán, ezüst In-Form játékossal lehetünk gazdagabbak Nagato és Morishima személyében.

Az arany kiemeltek között nem tudunk olyan játékost mondani, akit SBC-n kívül másra érdemes lenne használni, eszmei értéke van az új Iniesta lapnak, ám már őt sem feltétlenül tudjuk alkalmazni, a játék jelenlegi stádiumában nem sok spanyol gerinccel rendelkező keretben tudjuk elképzelni. Egyedül akkor, ha speciális japán gárdát szeretnénk irányítani, abba egész komoly húzónév lehet a Vissel Kóbe középpályása.

Persze mindenki döntse el maga, hogy hogyan értékeli az eheti keretet, íme a hivatalos Team of the Week 40:

Ezt olvastad már

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva