Apex Legends

Megjelentek a sárkányok az Arénában! – Beindult az Apex Legends történetvezetése

metabro - 5 éve

Új létformák jelentek meg az Apexben.

Amikor azt mondtuk, hogy az EA Play expóval új szintre emelte az Apex Legends-et a Respawn, komolyan gondoltuk. A kiadó azt ígérte, tanultak az első pár hónapból és igyekeznek tartalmilag folyamatosan frissen tartani a játékot. Ez azt jelenti, hogy sűrűbben és minőségibb kozmetikai elemek fognak érkezni, jönnek futószalagon a karakterek, az új fegyverek, játékbeli események és még speciális pályaváltozásokat is előre jeleztek.

A hivatalos Season 2 előzetes végén egy igazán furcsa jelenetet hoztak el nekünk a fejlesztők, egy hatalmas lény szemét és sok kicsi sárkányt, a flyereket mutatták be. Itt természetesen beindult a teóriagyártás, s a legutóbbi játékmenet változások ezen csak erősítettek, ugyanis most már az éles meccseken is fel-feltűnnek a mitikus lények!

Természetesen a közösség egyből rárepült a témára,a közösségi médiafelületeket ellepték a flyerekről szóló posztok és videók. Mondjuk ez nem csoda, elvégre erre éheztek már mióta az Apex játékosok, s végre a Respawn is lépett az ügyben. Amikor hónapokon keresztül arról beszéltünk, hogy tartalomhiányban szenved a játék, pontosan ilyen jellegű események hiányáról beszéltünk. Összességében ha belegondolunk mindez nem egy nagy dolog, ám mégis képes felfrissíteni a játékosoknak a játékmenetet, s okot is ad arra, hogy újra és újra beugorjunk az Arénába, hogy saját szemünkkel lássuk a lényeket.

A második szezonban biztosan nagyon fontos szerepet fognak játszani a flyerek, a legszebb mindebben meg az, hogy az új szezon már itt van a kertek alatt! Az Apex Legends második szezonja július 2-án kezdődik.

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva