Apex Legends

Emlékeztető: Apex Legends Roadmap, vagyis a Respawn 2019-es tervei

metabro - 5 éve

Már most csúszásban van a kiadó.

Úgy tűnik kezdi megérteni a Respawn Entertainment, hogy a közösségnek pontosan mi volt a problémája az Apex-szel. Az elmúlt néhány hétben ugyanis több minden történt a játék körül, mint az első 4-5 hónapban. Érkezett a héten egy stabilitást segítő frissítés, az EA Play expón bemutatták az új szezont, az új Battle Pass-t, hamarosan érkezik egy új karakter és egy új fegyver is, valamint elkezdte a kiadó a saját történetének a mesélését, így szépen csöndben kibontakozóban vannak a játékbeli események.

Így tehát mondhatjuk, hogy kezdi összeszedni magát a cím, ám mindez a jövőben csak jobb lehet, főleg akkor, ha ténylegesen tartja magát a Roadmaphez a kiadó. A játék megjelenésekor ugyanis létrehoztak egy publikus sorvezetőt, amiben a Respawn nagy vonalakban vázolta, hogy mire lehet számítani idén.

Ami ebből a jelentésből többek között kiderül, az a két további, tartalommal rendesen megpakolt szezon. Július elején elstartol a Season 2, amit a tervezettek alapján szeptemberben és decemberben két további szezon fog követni. Vagyis még idén jönnie kell két teljes Battle Pass-nek (ismerve a második szezon tartalmát, hátradőlhetünk ugyanis ezek is jó irányt vettek már), két új hősnek, új tárgyaknak és legalább két új fegyvernek.

Az, hogy az első tapasztalatok mennyit változtattak az eredeti tervezeten sajnos nem tudni, ugyanis ha megfigyeljük, már most egy hónapos csúszásban van a kiadó. A második szezont júniusra ígérték, ám az Apex Legends hatalmasat bukott az első Battle Pass csomaggal és a gyenge első szezonnal, így úgy fest olyan módosításokat kellett eszközölniük, amik előre nem voltak betervezve. Így akár még az is lehet, hogy 2019-re csak három szezon jut. Viszont ha ez kell a minőségi tatalom esőhöz, nem hiszem, hogy sokan könyörögnének a negyedik érkezéséért.

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva