Apex Legends

Egy térképen az összes szörny! – Segítség a lootot hordozó Flyerek felkutatásához

metabro - 5 éve

Ha az új lényeket akarjuk felkutatni, most már azt is tudjuk merre kell őket keresni!

Egy lelkes játékos összegyűjtötte a legjobb Flyer lelőhelyeket King's Canyonban, térképen jelölte meg az előfordulási területeket.

A Flyereket mostanában erősen reklámozza a Respawn Entertainment, az EA Play expón beszéltek először a szörnyek megjelenéséről, s külön kiemelték, a második szezonban komoly szerepet fognak kapni a repkedő lények. Arra nem sokan gondoltak, hogy pár napon belül már megjelennek az Apexben, arra pedig főleg nem, hogy nemcsak "díszek" lesznek, hanem interakcióba is léphetünk velük.

FrozenFroh egy meglehetősen aktív közösségi tag, a szóban forgó térkép is az ő kezeinek munkája. A Flyereket azért érdemes felderíteni, mert értékes loot ládákkal a karmaik között repkednek, amiket ha megfirkáljuk őket ólommal, készséggel el is dobálnak. Na meg az sem utolsó, hogy ezzel egy kicsivel színesebbé tehetjük a Battle Royale játékmenetet.

Ahogy a térképen is jól látszik, a Flyerek rendesen ellepték az aréna területét, de talán a déli térségeket egy fokkal jobban kedvelik, mint a többit. Legalábbis Skull Townnál szokatlanul sok spawn lehetőség található.

Kíváncsian várjuk, hogy a második szezonra milyen szerepet tervez nekik a kiadó!

Ezt olvastad már? 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva