Gaming

Bemutatkozik a counterpush királya: ennél masszívabb védelemmel nem sok deck rendelkezik

metabro - 5 éve

Pakli bemutatónk következik.

Rengeteg jó Clash Royale youtuber van, ezt meg kell állapítani: Ernie C3 tippek terén, Ash pakli bemutatók kapcsán, Orange Juice Gaming meg szórakoztatás szempontjából van ott a szeren – és ez csak három a sok közül. 

Nem véletlen azonban, hogy őket szoktuk elővenni igen gyakran cikkek során: igazából mindhármójuktól sokat lehet tanulni. Pár napja már olvashattatok nálunk egy Miner bait paklit:

Ezúttal is Ash videója következik: DaJuicyOne, az egyik profi talált ki egy igencsak beteg kombó decket, ez nem más, mint a dupla Giant! Íme a pakli:

Ha azt mondjuk, hogy szokatlan felállás, akkor igencsak finoman fogalmazunk: egy varázslat mindössze, három légi egység és kettő darab Giant. Hogy mi a kombó? 

Indítsuk el a Giant Skeletont a toronytól, és mire odaér a hídhoz, lesz annyi elíxrünk, hogy közvetlenül mögé tegyük a Royal Giantet. Ha az ellenfél megtámadja a csontvázat, akkor ha az belehal, a hátrahagyott bomba kivégzi a Royal Giantre leselkedő veszélyt. Ha pedig légi egységekkel próbálják kiszedni, arra van kettő viszonylag olcsó válaszunk (Minions, Mega Minion). 

A pakli alapvetően védekezésből épül fel:

  • az Inferno Dragon az egyik legkeményebb védekező lap
  • a Giant Snowball lassítása és visszalökése elképesztően értékes, ha jól használjuk
  • a Guards pedig nem hal bele a Logba, így előbbivel kombinálva teljesen képes negálni egy Hog Ridert 

Az első két perc a védekezésről szól: ha beég 1-2 elixír, az se gond, ha viszont nagyon passzív az ellenfél, akkor már indulhat is a Giant Skeleton. 

Hiányoljátok a Fireballt? Nos DaJuicyOne elmondása szerint szinte sose döntetlenezett a paklival, amit meg is értünk: ha a Royal Giantet lekapcsolják, még mindig el lehet indítani túloldalt egy Minert (amit érdemes is, mert ekkor nem mindig lesz keret megvédeni a tornyot a bányásztól). 

Akit érdekel működés közben is és szeretne ezáltal gyakorolni, az itt tudja megnézni (akár az első pár percet) videón:

Jó játékot kívánunk hozzá! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva